Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
szenka
csendes tag
OKés. olvastam itt sokan írnak a cm10-ről. láttam volt akinek problémás volt, volt akinek nem. Gondolom minél "eredetibb" a szoftver (vagyis nincs sok app van program telepítve) annál kevésbé add problémát a cm10-es? vagy ez teljesen egyedi ügy?
Ami jelenleg problémát jelent most nekem:
1. szemcsés a kamera képei.... miért? felbontást kell beállítani?
2. néha mobilnetet használok, néha wifi-t. APNdroid-ról már halottam, ahol egyszerűen ki és be lehet kapcsolni a netet. De van olyan ahol egyszerűen gyorsan ki-be kapcsolgathatom a mobilnetet és a wifit? (egy gombnyomással)
És van e olyan számláló, ahol havi szinten meg tudom nézni az adatforgalmat?
3. ha jól tudom: ha netezni akarok vagy navigálni, akkor kell a 3G. De ha csak telózok meg smsezek, akkor elég a 2G ugye?
4. google talkhoz elég a 2G?
5. motoblur setup: mire jó a motoblur?
6. szeretném ha a kijelzőn folyamatosan mutatná az akku állapotát %-os értékben, ezt hogyan tudom elérni?öö remélem nem tul sokat kérdeztem.......
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Új Bontatlan iPhone Air 256Gb - Space Black 3 Év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- új bontatlan Samsung Galaxy A35 5G SM-A356B/DS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest