Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz szenka #3830 üzenetére

Cm10: nekem eppen nem problemas, legalabbis csak par aprosagot tudok mondani, ami visszalepes a gyaribol (pl. sztem rosszabb a dock-olt allapotok kezelese).
    Nem mindenre fogok tudni valaszolni, plane nem a gyari sw-en megkeresendo beallitasokra.
    Fenykepminoseg: allithato a felbontas (8mp szorozd ki amit most csinal, hogy mennyi abbol...), vedd azt is figyelembe, hogy lehet a kijelzohoz optimalizalni (erosen szelesvasznu es kis felbontas - mintha nalam is anno ez lett volna factory reset utan a default), vagy lehet a normal fotoara'nyokat beallitani. Amugy meg ha rossz latasi viszonyok vannak, akkor a mobilos fenykepezes ennyit tud, a ket led meg max. eleg kozelre tud ertelmes bevilagitast csinalni. (Ellenben peldaul volt hogy a m.tarsamek probaltak dokumentalas celjabol egy laptopon levo serialt fotozni rendes kompakt digit geppel, mind homalyos lett, a telefonom viszont siman jol olvashatot csinalt belole.)
    Mobilnet, wifi: a magyar fejlesztesu elixirnek iszonyat sokfelenek megcsinalhato gombja van. Most nincs ra szuksegem, mert cm10-ben a redonyt lehuzva ott van (vagy fel lehet rakni) az allapotkapcsolokat. De egyebkent sztem a gyari widgetek kozott is van ilyen, lehet hogy energiatakarekossag cimszo ala raktak.
    2G/3G: sztem tok mind1, nekem a D2G ugyan maceras volt, ha hagytam ugralni a ketto kozott, de ezzel mar nincs ilkyen bajom, pedig ugyanide jarok dolgozni ahol az nyafogott. Raadasul a 3G-re kepes teloknal azt szoktak mondani, hogy 3G-n hosszabb a keszenlet, 2G-n meg tobbet lehet beszelni (azaz "keresztben" vannak az akkumeritesi adatok), es nekem ugyis keves a dumaido altalaban.
    Motoblur account, elvileg mentheted oda az adataidat, vissza is lehet imadkozni vele a telefonodat ha kizartad volna magad, ilyenek - nem hasznaltam tul intenziven, CM-ek meg nem is tudjak.
    Szazalekos kijelzes: elixir sztem tud olyat is, nekem talan volt is fent egy ideig. Ertesito savba is tudja. CM10-ben alapbol valaszthato az ertesitesin vagy 3-4-fele szazalekos akkukijelzos mod (kisebb elem-jel mellette a szam, csak szam, csak szam de szine tobbfele a toltottseg fokatol fuggoen, talan a tortaszeletes is, most nem neztem meg).

Új hozzászólás Aktív témák