Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Cm10: nekem eppen nem problemas, legalabbis csak par aprosagot tudok mondani, ami visszalepes a gyaribol (pl. sztem rosszabb a dock-olt allapotok kezelese).
Nem mindenre fogok tudni valaszolni, plane nem a gyari sw-en megkeresendo beallitasokra.
Fenykepminoseg: allithato a felbontas (8mp szorozd ki amit most csinal, hogy mennyi abbol...), vedd azt is figyelembe, hogy lehet a kijelzohoz optimalizalni (erosen szelesvasznu es kis felbontas - mintha nalam is anno ez lett volna factory reset utan a default), vagy lehet a normal fotoara'nyokat beallitani. Amugy meg ha rossz latasi viszonyok vannak, akkor a mobilos fenykepezes ennyit tud, a ket led meg max. eleg kozelre tud ertelmes bevilagitast csinalni. (Ellenben peldaul volt hogy a m.tarsamek probaltak dokumentalas celjabol egy laptopon levo serialt fotozni rendes kompakt digit geppel, mind homalyos lett, a telefonom viszont siman jol olvashatot csinalt belole.)
Mobilnet, wifi: a magyar fejlesztesu elixirnek iszonyat sokfelenek megcsinalhato gombja van. Most nincs ra szuksegem, mert cm10-ben a redonyt lehuzva ott van (vagy fel lehet rakni) az allapotkapcsolokat. De egyebkent sztem a gyari widgetek kozott is van ilyen, lehet hogy energiatakarekossag cimszo ala raktak.
2G/3G: sztem tok mind1, nekem a D2G ugyan maceras volt, ha hagytam ugralni a ketto kozott, de ezzel mar nincs ilkyen bajom, pedig ugyanide jarok dolgozni ahol az nyafogott. Raadasul a 3G-re kepes teloknal azt szoktak mondani, hogy 3G-n hosszabb a keszenlet, 2G-n meg tobbet lehet beszelni (azaz "keresztben" vannak az akkumeritesi adatok), es nekem ugyis keves a dumaido altalaban.
Motoblur account, elvileg mentheted oda az adataidat, vissza is lehet imadkozni vele a telefonodat ha kizartad volna magad, ilyenek - nem hasznaltam tul intenziven, CM-ek meg nem is tudjak.
Szazalekos kijelzes: elixir sztem tud olyat is, nekem talan volt is fent egy ideig. Ertesito savba is tudja. CM10-ben alapbol valaszthato az ertesitesin vagy 3-4-fele szazalekos akkukijelzos mod (kisebb elem-jel mellette a szam, csak szam, csak szam de szine tobbfele a toltottseg fokatol fuggoen, talan a tortaszeletes is, most nem neztem meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest