- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
nubreed #2409 üzenetére
En a google-lel vagyok csak ilyen kekeckedos... van 80 ebay vasarlasom es nem csak 2 dollarosok, van tobb kimondott kinai site (paypal fizetessel) ahol vettem 1-2 dolgot ld. multkor a fulest, itthon rendszeresen vasarolok akar hatszamjegyu osszegert termeket neten. Eppen csak a gugli zavar, hogy mindent akar tudni. Az osszes tobbi, ahol a kartyamat hasznalom, az eppen csak a kartyam adatat akarja tudni.
USA vs. HU: rokonom dolgozott kint ugy hogy penztargepet kezelt, meselte hogy milyen alapja van a bizalomnak... pl. barmilyen csekknek kinezo targyat elfogadnak, de van listajuk, hogy kit - boltokat - kell telefonon azonnal ertesitsenek, ha csalast talalnak (vagy oket ertesitik csalasrol), riadolanc van. A bankok meg keresztul-kasul cserelgetik a hiteltortenetedet, attol fuggo kamatokat ajanlanak, hogy eddig mennyi hitelt hogy fizettel vissza es hogyan (ugy jon ide, hogy a kartya naluk per def. nem debit, hanem credit). Es ezzel persze az emberek is tisztaban vannak, nincs ertelme igazan kiserletezni vele. -
törölt tag
válasz
nubreed #2409 üzenetére
mondjuk elég egyszerű a kérdés. HA online fizetek, megbízom valakiben, aki kezeli a kártyaadataimat. Ez nem vitatható, ez biztosan bizalmi kapcsolat. Csak és egyedül az az eldöntendő kérdés, kiben vagyok hajlandó megbízni.
Azok, akik a saját kártyakibocsátó bankjukban sem, (ld nem fizetnek sehol sem, holott az itthoni netes fizetési lehetőségeket gyakorlatilag csak magyar bankok adják) azok irracionális döntést hoztak.
Hogy megbízol -e egy paypalban, vagy egy külföldi bank hasonló rendszerében, az már határeset. Én pl megbízom.
A túlsó felén a skálának, meg azok a cégek állnak, akik még mindig fénymásolatot kérnének a kártyámról, és majd ők jól megterhelik... na ebben én már nem bízom meg. De van aki igen, és nem biztos hogy rosszul teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest