Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Kipróbáltam a névjegykártya küldést. magamnak SMS-ben, egy másik telóról küldtem egy darab névjegyet. A küldő teló kijelezte, hogy üzenet kézbesítve. Az M2 viszont nem is érzékelte, hogy kapott volna bármit is.
Viszont mail mellékletként elküldve, a csatolmányra kattintva felismerte, és hozzá adta a címlistához. Memória kártyára másolva szintén felismeri. -
norvik
aktív tag
A haverom telójára két romot is feltettem.
Az egyik ez volt: cm72-111215.1631-NIGHTLY-Milestone2-GB-v1.3
Ezzel voltak gondok, olyanok is, mint amit említettél, spontán újraindulás, stb. bár már nem emlékszem mindre.
Pár nap után cseréltem át erre: cm72-111215.1631-NIGHTLY-Milestone2-GB-v1.0Ez már megfelelő Szépen stabilan megy. A Milestone Toolbox segítségével be lett állítva. hogy automatikusan állítsa magának a frekit, 300 és 1300 között.
Titanium Backup-pal le lett róla takarítva az előretelepített email kliens, meg a gmail, a média lejátszó, és a böngésző.
Helyettük a K9 mail, a Dolphin mini browser, a PowerAmp, és az MX videoPlayer van fenn.
Egyetlen "hibáról" számolhatok be: ha túl sok minden van elindítva, és ilyen állapotban indítja el a Dolphin Browser, az elindul, de egy pillanat után elszáll. Még egy indítás után viszont már megy szépen, anélkül, hogy közben valamit leállított volna.
Kamerával kapcsolatos dolgokról nem tudok nyilatkozni, sem ő, sem én nem használjuk.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de a stabilitás szerintem azon is múlik, hogy milyen appok vannak a telón. Pl. az Aura Sygic ( tört verzió ) nem ment a GB 2.3.4-esen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest