- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer2
tag
Tudom, hogy csak a plusz fizetős, de talán mégis az a teljes értékű. Bár igazából semmi olyan nincs benne, amit használtam is és nincs benne az ingyenesbe, de akkor is
#97: Igazából annyi érdekelne csak róla, hogy mennyire jó a nyomáspontjuk, milyen nehéz lenyomni őket, meg mondjuk hogy nem kattog-e nagyon. De igazából csak az a lényeg, hogy milyen gyorsan lehet rajta írni, hogy megéri-e, hogy ott van és nem egyszerűbb a képernyőn írni, csak mert azon ha néha melléütve is, de elég gyorsan és kényelmesen lehet így 3,7-4" körül. -
killer2
tag
Nálam anno amikor volt Androidos telóm, a Launcher Pro volt a kedvencem. Szerintem minden home screen-t kipróbáltam és az vált be a legjobban. Gyors volt és szép is, sok hasznos és látványos extrával. A másik bejövős cucc a SlideScreen volt, egyedi és jól kivitelezett, használható ötlet, csak ott ugyebár nincsenek widgetek meg semmi, csak a mailek, naptár, facebook, RSS, plusz egy óra és ez nekem nagyon hiányoztak a widgetek. Aztán van még panda home, open home meg minden, de ezek hiába skinezhetőek, látványosak meg minden, többnyire elég lassúak és sokszor sufni hatásúak. A gyorsak közül pedig a legtöbbnek nagyon kicsi volt a tudása, hiába volt letisztult. Nálam így nyert a Launcher Pro. Igaz, hogy nem ingyenes (bár nem titok, hogy mint minden, ez is beszerezhető a kevésbé tisztességes módon is), de cserébe gördülékeny, szép és jól testreszabható lesz a telefonunk, ami bizony sokat jelent. És máris le van szarva, hogy milyen kezelőfelületet toltak rá a gyárban.
-
nbg
senior tag
Hero utan valtottam Defy-ra ket hete, es egy picit fapadosnak tunik minden. Nem rossznak, csak fapadosnak.
Jo pelda a kezdokepernyo, szerintem azt baromira eltalaltak a htc-nel. Nyilvan be lehet szerezni hasonlo appokat, de nem ugyanolyat, es nem ingyen. De ez csak egy kiragadott pelda, igazabol apro kulonbsegekrol van szo, nehol grafikarol ,design elemekrol, nagyobb odafigyelesrol, amitol nekem kerekebbnek, kiforrotabbnak tunik a sense.
Masreszt viszont a motoblur legtobb megoldasa hihetetlenul jo funkcionalitast kinal -pl. imadom a zenelejatszot, rendkivul sokoldalu-, ugyhogy folytatom a baratkozast a blurrel, nem hiszem, hogy sokaig fog sirni a szam, miutan megszoktam a latvanyvilagot. -
Inarus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vallás
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest