Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz MrGoodkat #8376 üzenetére
Sziasztok !
Bocsi, ha hüleségeket kérdezek, de ez az első droidom,....
Szóval... a manage applications-ban nekem csak az általam telepített progik vannak, hogyan tudom ott törölni a gyári dialert ???Egyébként, ha valakit érdekel...a gyári autós szett qva jó ne habozzatok a vásárlásnál
-
=HG=
addikt
válasz kovee01 #8434 üzenetére
Autós szettben van maga a tartó, tapadókorongos, és egy ragasztós korong, ha műszerfalra akarod tenni, AUX kábel, szivargyujtó töltő ( a leg designosabb, amit életemben láttam...)
Amint beleteszed a telcsit a töltőbe, automatikusan érzékeli, és autós mod-ba teszi kütyüt (nagy ikonok) a kamerának is ki van hagyva a hely,így akár fel is veheted hogy vezetsz
Most a MM-ban 13000-ért lehet kapni. Nagyon minőségi a cucc.[link] [link]Jah, és a töltön,az a kis korong szép kéken világit, közepén az M-el
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
Persze hogy van, de az MM-ba besétálsz és már viheted is....azonkívül tapizhatod hogy néz ki. Előtte azt sem tudtam pontosan mi van a dobozban.
Aztán meg az általad linkeltben nem mutatják, hogy lenne AUX kábel( ami nem azt jelenti hogy nincs )...MM-osban van..[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
Üdv uraim !
Problémám, hogy pl ide a fórumba bejelentkezni telefonról nem tudok...beírom jelszót, de nem léptet be...megoldás ?
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz AtomCity #10403 üzenetére
Köszi AtomCity ! Gyorsan reagáltál, ahogy leírtam,elkezdtem nézegetni a beállításokat,
és majdnem lebólintottam az asztallapot, hogy milyen idióta vagyok..majd kiszúrta a szemem!
Gyorsan szerkesztettem is mit írtam, de akkorra már válaszoltál...azért köszi !!
A bejelentkezéses dologra nem tudod esetleg a megoldást ? -
=HG=
addikt
Sziasztok!
Olvastam az első hsz.-t, de nekem nem szimpi megoldások vannak kapcsolatok mentésére.
Telcsiszámokat szeretnék lementeni a Defy-ről számítógépre úgy, hogy utána vissza tudjam másolni. Nincs erre valami más lehetőség ?? -
=HG=
addikt
válasz szpali #42894 üzenetére
Hidd el, ha szükséged van autós tartora megéri az árát!!! Nagyon stabil, nem zörög, még az 1000 fokos nyári napsütésben sem pottyan le. Kapsz hozzá egy M logós kéken világító autós töltöt, és egy derótot, amivel összekötheted vele a rádiódat.( kihangosítóként jól funkcionál)
A tartó nem takarja a cam.lencséjét, így felveheted hogy mész neki az előtted fékezőnek ! -
=HG=
addikt
Csak egy figyelmeztetés újra! Ha valaki garis szervízre viszi a készülékét, nagyon figyeljen rá, hogy csak eredeti szoftveres állapotában tegye,(gyári rom) mert simán megvonják a garit (Én is így jártam, bár csak másfél hónap garim volt már...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest