Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
Én is rendeltem egyet online, Vitamaxal a Vodától, visszaigazolták a megrendelést , kíváncsi vagyok meglesz-é
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz pengemetal #5412 üzenetére
A Bp. X.Ker. Árkádban szombaton volt.
n@p@lm
Van abban ráció amit írsz, de nem teljesen igaz , valóban voltak és lesznek is olyan emberek akik csak azért írkálnak, hogy valamilyen rangot szerezzenek , láttam már olyan embert aki úgy érte el az addikt rangot, hogy még azt is beírta, mikor megy a barátnőjéhez kajálni
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Na, a 11-én online rendelt vitamaxos defy helyett, ezt kaptam ma a vodától:
Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön által rendelt készülék jelenleg sajnos elfogyott, látogasson vissza oldalunkra később.
Köszönettel: Vodafone!Erre kellet várni másfél hetet
-
Sdi
addikt
Itt vettem tegnap délután, érdemes őket felhívni, mert nem tudom, hogy van-e még nekik.
-
Sdi
addikt
Most érdekelne, hogy hogyan csinálod, fellépsz az adott mail szolgáltató honlapjára, ott megírsz egy levelet, majd ráböksz a send / vagy akármi / gombra és nem történik semmi ?
Csak azért kérdezem, mert ebben az esetben szerintem nem sok köze van a telefonnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Hali, közületek esetleg találkozott már valaki olyan problémával, hogy a teló random, napi több alkalommal, használattípus függetlenül újraindulgat, vagy ez az én egyedi bajom ? Most vittem vissza a szervizbe másodszor ezzel a hibával.
-
Sdi
addikt
válasz DeadMeat #8863 üzenetére
No akkor kíváncsi leszek, hogy hogyan hozzák helyre . Nagyot tetszik a cucc, de ez a dolga sajnos idegesítő. Az biztos, hogy a sima szoftver friss / 2,34 > 2,51 /, nem hozta helyre, mert ezzel próbálkoztak a szervizben.
-
Sdi
addikt
válasz DeadMeat #8866 üzenetére
Ezért is írtam, a használattípus függetlenséget , mert nem , volt, hogy zenehallgatás, internetezés, vagy akár töltés közben is újraindult, több esetben nem csináltam vele semmit simán le volt téve az asztalra. Helyfüggő sem lehet, mert bárhol megcsinálta.
-
Sdi
addikt
Srácok, ha valakinek esetleg lenne értelmes áron egy eladó / biztosan jó / akkumulátora, lehetőleg Budapesten, az légy szíves keressen meg priviben.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz Disque #28507 üzenetére
Ezzel engem is megszivattak, amikor megvettem a Defy-t / pedig nem is náluk vettem, hanem a Vodától /. Netezni kezdtem a telóval wifis routerrel és nem vettem észre, hogy ledobott a wifi , automatikusan átállt a T-s netre, ezzel keletkezett 36 mega adatforgalmam 45K-ért .
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz Pistakiss #28519 üzenetére
Ezután még volt az arcukon bőr felhívni / és miután közölték velem ezt a frankóságot /, ajánlani nekem, hogy esetleg váltsak "kedvezőbb forgalmi díjas" előfizetői net csomagra : Én meg közöltem velük, hogy nem net csomagot váltok, hanem szolgáltatót. Mindezt 10 év szolgáltató hűség után .
T-Mobil
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz #71562240 #28524 üzenetére
Igazad lehet, de a T még a sima előfizus netnél is ganébb mint a másik kettő, mert ők az esetleges túlforgalmazást pénzesítik / kifizettetik /, szemben a konkurenciák csak belassítják a netet, de nincs plusz díj.
-
Sdi
addikt
Sziasztok
Nem tudja esetleg valaki a Moto szakszerviz / Cordon /, nyitvatartási idejét ?
-
Sdi
addikt
válasz Heimdallr75 #38885 üzenetére
Köszönöm, ezek közül mindet megtaláltam, kivéve a nyitvatartási infót
-
Sdi
addikt
Én ennek alapján oldottam meg.
Írnak az 3.4.2_155-002 romról, én azt tettem vissza, majd a gyári frissítővel a legújabbat.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Mi a baj a Tp-linkel ? Nekem tökéletesen megy vele mind a telóm, mind a két gépem. Ellenben az unokaöcsém Linkcicce állandóan eldobálja a jelet, akkor most miről is beszélünk ? Ott sem a linksys a hibás, hanem a szolgáltató, itt sem biztos, hogy kernel független a dolog. Lehet hiányos a driver támogatottsága bizonyos modelleknek és ezáltal már bizony felléphet a kernelhiba.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz sailor76 #39903 üzenetére
Ha esetleg új fólián törnéd a fejed, ez nagyon jó cucc, bár valóban elég lehet a kivágás is.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz hodostamas #39913 üzenetére
nekem ilyen brando van, már lassan egy éve és eddig tökéletes
-
Sdi
addikt
válasz Sh4d3.tds #40724 üzenetére
Elég sokan vitték már szervizbe a telójukat / többek közt én is /, ha egyértelmű hibáról van szó, hangszóró, vagy kamera probléma, akkor nincs komoly probléma velük / kivéve a néhai trehány munkavégzést /, de ha ismeretlen, nem állandóan fellépő problémáról van szó / nálam ez random fagyás és újraindulás volt /, akkor biza sokáig kell a nyakukra járni, amíg hajlandóak megfelelő lépéseket tenni / nálam ez alaplapcsere volt /.
-
Sdi
addikt
válasz M_AND_Ms #40726 üzenetére
Erre írtam a "néhai trehány munkavégzést", itt a néhai nem az elmúltat takarja, hanem a ritkát, nekem többször is szétkapták, de ilyen gondjaim nem voltak, viszont olvastam én is ilyen panaszokról.
-
Sdi
addikt
válasz Sh4d3.tds #40735 üzenetére
Olyan szerviz nincs, ahol nem fordulnak elő esetleges problémák. Nem védem őket / főleg, mivel az említett nem állandóan, vagy egyből előhozható problémáim miatt, nagyon sokat kellett hozzájuk járnom /, de nekem hasonló dolgok nem jöttek elő. Elég sok cégnek ők a a "márkaszervize", így az esetleges panaszosok is sokan lehetnek. Olyan cég még nem igazán fordult elő, amelyik teljesen tökéletes lett volna minden esetben, még a legjobb jóindulattal sem. Az elhozás előtt alaposan körbe kell nézni a telót és a felvételnél nem árt ráíratni a felvételi lapra, hogy külsőleg hibátlan készüléket adtál le, így az átvételkori problémák esetén nyugodtan hivatkozhatsz rá.
-
Sdi
addikt
válasz zho-lee #46384 üzenetére
Lehet win7 hiba is, nekem nem csak ezt volt vele a bajom, sok más marhaságot csinált a teló. Érdekes módon nem rögtön történt, egy ideig úgy tűnt jó bele a kari, de aztán x idő után hülyéskedni kezdett.
-
Sdi
addikt
válasz zho-lee #46386 üzenetére
A Wiui 2.5.27-el kezdte el, de utána már bármit tehettem rá, bolond volt / elsősorban rádió, média lejátszó hibák /. Egészen addig szarakodott, amíg le nem cseréltem a kártyát egy 8 gigás class 4-re. Újra húztam az alapoktól és azóta szépen megy, most a WR1.7 fut rajta hiba nélkül, de ha visszarakom a samu kártyát, rögtön meghülyül.
Szükségem lenne nekem is a nagyobb kareszra, de sajna nem tudom mi lehet a baja, a 32 giga nem tetszik neki, az hogy samu, vagy a class 10
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz zho-lee #46388 üzenetére
Jelenleg nekem is van egy 32-es pendive-om a kártyával . Előtte is Wiui-t használtam, a 2.2.24 HybridICS-t, azzal jó ideig elvolt, de miután romot cseréltem és bolondozni kezdett, azóta azzal sem jó. Formáztam már sokszor, gépben, telefonban, adapterben, de nem tetszik neki , pedig hibátlan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG V30 - vezércsel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest