Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
Ez az egy dolog amit utálok a defyben ugyanaz az aksi hardver,oké más soft,és felhszn.szokások , és van akinek 3 napot megy én meg akármit csinálok estére fel kell raknom,még ha nem nyúzom akkor is.
Fél éve használom,de ezt még nem bírtam megszokni."Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Lacopapi
addikt
Semmilyen Régebben fenn volt a circle battery,de már az sem kell,nem érdekel a fogyasztás egy ideje,mert jó,nem kell ellenőrizgetni. Nekem soc -os a Defy-om,tehát nem küzdök a videoval,a 640x480 bőven több,mint hajdanán a vcr....legutóbb átírtam a build.prop-ot azóta van panorama felvétel is,szóval nekem elég.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Ott lesz,de nem kell frissítened,ha nem akarod.Figyelmeztetést kapsz,de arra nem kell reagálni,nem egy nagy dolog,együtt lehet élni vele....annyira nincs sűrűn frissítés.Ráadásul ha elutasítod,akkor csak majd a legújabb-másik-,appal kapcsolatos frissülés miatt zargat.
[ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
köszi, látom itt is kell wipe-olni, tudnál egy rövid írást, mert nem nagyon értek hozzá, hogy mi a sorrend, meg recovery alatt mit kell majd választanom....
ui.:köszi
[ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Én korábban azt olvastam ha jól emlékszem, hogy 1200 fölé nem érdemes menni, ezek szerint az 1300-at is elbírja még?
Nem tudom mivel járnék jobban mivel gyorsulna a teló, ha felteszek egy másik romot a gyári 2.2 helyett vagy az előző zipes módszerrel felhúzni a procit.Más: Ha van egy 500mA-es töltő, ami ceruza elemről tud tölteni,ilyen ( ugye a defy gyári töltője 850 mA) akkor csak lassabban fog tölteni, vagy elfüstöl a töltő?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Még annyit szeretnék megkérdezni hogy valaki tapasztalt már olyat hogy google keresőben képet keresett és szépen megjelennek a képek kis kockákban aztán mikor megszeretné valamelyiket nyitni hogy nagyobban látszódjon akkor nem történik semmi sőt még a második lapra sem tudok lapozni Viszont ha mobilnézetből normálra váltom át a google akkor pedig működik mi lehet a baj mert pl. kollégám Lg -jén is ugyan ez a helyzet gyári rom és gyári böngészővel Válaszokat előre is köszi
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Sommi
aktív tag
CEE 2.2.2 alatt. Szal root exp-el leszedtem a system/app mappából, utána az alkalmazáskezelővel uninstaláltam a frissítéseit is, de a főmenüben ott az ikon, ha rányomok viszont kiírja h az alkalmazás nincs telepítve. Most akkor tegyem vissza a navigációt, a maps-et meg mindent amit leszedtem és töröljem le újra ?
Ja egyébként arra van megoldás, hogy az alapértelmezett galéria a quickpic legyen ? Mert leszedtem az alap galéria alkalmazást is, fotózás után, mikor mutatja kicsiben az elkészült képet, arra rábökve kihozza, hogy nincs galéria telepítve. Szóval ki kell lépni, aztán megnyitni a quickpicet XDHello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
törölt tag
Az nemjó neki mivel szervízbe viszi. Ez kell neki: Szervizelés előtti teendők
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest