Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
válasz -Gerzson- #30687 üzenetére
Én is így jártam, igaz más kihangosítóval használom.
1. Amikor sípol, hozzáférési engedélyt kér a telefonkönyvhöz és a híváslistához. Az értesítési sávot lehúzod: PBAB request--> Phone Booak adress--> Kipipálod--> Allow (Always, azt hiszem)
és ezzel engedélyezed, hogy automatikusan letöltse mindig.
2. Gondolom nem kompatibilis az ékezetes betűkkel a Parrot.
3. Régebbi Parrottal összehoztam a hanghívást, veterán korú telefonnal, van amit a telefonon, van amit a kihangosítón kell beállítani. Próbálkozz.
Knoob... rooter... geek
-
#TOTTI
őstag
válasz -Gerzson- #35867 üzenetére
De figyelembe veszi, de nem mindegy milyen fájl, van olyan fájlkezelő amiben létre lehet hozni, hiába csináltam 0kb-ost 1kb-ost látta a Defy lejátszója a nem kívánt fájlokat, aztan végülis odamásoltam egyet amit program csinált és jó lett. Szal a név nem minden, valóban üresnek kell lennie...
-
-
Lacopapi
addikt
válasz -Gerzson- #37251 üzenetére
Ha megnézed,kétféle leírás van,a második alapján lehet a zöldre feltenni,pontosabban azok a plusz lépések kellenek.Na meg még egy batt.d fájlcsere,hogy felismerje az akksit.Nekem a 2.2 nagyjából fél napig volt fenn,tehát erről nem igazán tudok nyilatkozni,mindenesetre az én tetszésemet elnyerte,bár persze messze nem olyan gyors,mint egy CM,vagy más főzött rom,de felhasználói szempontból nincs kivetnivaló benne,legalábbis nekem nem volt.Azonban a különféle bejegyzések alapján úgy látom,hogy nem szeret minden telefont,sokan vannak akiknek nem jó.Ebből meg az következik,hogy az én -és minden más-,szubjektív véleményem nem sokat számít,hiszen az az én telefonomra,az én szokásaimra vonatkozik,az én appjaimmal,stb. Ki kell próbálni,ha jó,akkor jó.Ugyanolyan rossz is lehet.Ezt én személy szerint inkább ajánlom,mint az MS2Gingert,ami abszolút nem volt jó nálam.Velem ellentétben Mozzarella (aki inkább Cottage Cheese szeretett volna lenni),inkább ez utóbbit ajánlja.Igaz,hogy zöldre egyiket sem.
Na itt tegyél rendet,ha tudsz.
Saját tapasztalatot nem tudunk pótolni.Más : Elnézést az Uraktól,hogy telefirkáltam a topikot,de ahogyan olvasom,úgy válaszolok.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest