- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Gigászkalmár
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinamiq
tag
Nem tudom, hogy jól gondolom e, de a Desire esetében lesz egy határ a ROM-oknál. Méghozzá a belső memória mérete. A DHD ROM már így is elég nagy. Nem sok minden marad a futó programoknak. De cáfoljatok meg, ha nem így van.
Hardver szempontjából meg a Defy mégis csak erősebb cucc, mint a Desire. (én elhiszem, hogy omap 3630 van benne)
Tehát ilyen szempontból a Defy jobb választásnak tűnik. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Desire majdnem = Nexus. Emellett nagyon durván rá van mindenki állva a Desire custom romokra. Amit ki lehet hozni belőle, azt ki is fogják hozni! A Defyre én még most nem látom ezt.
A Defy nagy előnye a strapa külső, az erős hardver. Úgy gondolom 2.1-el is jó telefon ez. Nem hinném, hogy ne lenne rá majd 2.2. És igaz amit írnak. Ezt ma kell használni, élvezni. Úgy ahogy van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest