Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Menyus1.0 #12236 üzenetére
értem én, amit írsz, nincs is ezzel semmi probléma viszont:
1) mindig adódhatnak geb@szok, amikor is érvényesíteni kéne az ilyenkor esedékes garit, csakhogy a zug-gsm-bótok' egyedimód' oldják/értelmezik ezeket, ami néha nem mindig előnyös számunkra...
2) hamá' andriod, akkor (szerintem) érdemes volna annak is használni -> magyarabbul: minek vegyem + 2 x annyijé' a vasat, amikor a szolgáltatóknál annak töredékéért is +szerezhetem a hozzá passzoló szolgáltatásokkal kiegészítve.(bár ennek is van hátránya, de ez még mindig a jobbik +oldás, mint súlyos gyöngyöké' +venni, + hozzá választani ua.-t a szolgáltatást valamelyik szolgáltatónál -szerintem
)
más:
elsőre én is nagyon +rökönyödtem az itt olvasható a hozzászólások vegyességén, de aztán szépen visszavezettem a Defy-t használók gyakorlott/gyakorlatlanságára, ill. arra, h nem mindenki rendelkezik azonos műszaki tájékozottsággal/tehetséggel/érzékkel a buhera terén
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest