Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stbtamas
aktív tag
-
RAiN91
őstag
válasz
jano2101
üzenetére
Nem tudom, mert raktam is vissza gyorsan a gyárit. Az ICS launcher nagyon tetszik, sajnálom, hogy 2.3-ra nem lehet felrakni ezeket. (illetve a gyári ICS launcher-t fel lehet, de annak az animációja a home-n akadós laggolós, mint a gyári blur, és a többi gyári android launcher).
Egyébként az AOPK-t felraktam 2x is, de nem akart elindulni a teló, nem tudom mit ronthattam el 2x is. -
RAiN91
őstag
válasz
jano2101
üzenetére
Én "rum-cajsz" leírása szerint csináltam

Kicsit nehezen ment, de össze jött, mire rájöttem a dolgokra. Én is brickeltem, nekem "failed to boot 2" üzenetet írt ki, RSD-vel visszahoztam, most inkább nem nyúlok hozzá. Sok sikert.fastboot parancs után kell írni a dolgokat, vagy csinálni a leírás szerint. ADB, driverek legyenek fent a gépen.
-
gothic20
aktív tag
válasz
jano2101
üzenetére
Szia
Én ezt a romot használom. Elég stabil és nincsenek benne eget rengető hibák. Egy próbát megér szerintem.
-
Imdre
aktív tag
válasz
jano2101
üzenetére
Nem tudtam, hogy még a hangokat sem lehet testreszabni. Én nem próbáltam ics romokat, így nem tudok ajánlani sem másikat. A kamera lehet azért nem működik, mert nem jó a kiválasztott camera app - lehet választani az installer által vagy öt fajtát.
Hátha lesz valaki, aki ajánl valami jó romot, bár sajna elég kihalt ez a topic...
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi