- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ez fura. Én is telón nézem.
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_461253.html?%3F&lkid=12024143
-
Somatom
veterán
válasz
ghiottone #1872 üzenetére
Passz.
Az arcalapú feloldást meg nem tudom elképzelni a gyakorlatban. A teló a szélvédőn, a képemtől cirka 1 méterre, a Vehicle Dock -ban. Tényleg rá kéne tapadnom pofával a szélvédőre a légrugós ülésben, bekapcsolt biztonsági övvel? Hangszórós kérdés: a Vehicle Dock Mod vajon miért nem oldja automatikusan a képernyőzárat? Ugyan, ki más kezelné ilyenkor a telót, ha nem az, aki odarakta a szélvédőre? Mi a fenének kell azt a nyomorult zárképernyőt húzogatni? Miért nem lehetek egyből a home -on? -
Somatom
veterán
válasz
ghiottone #1868 üzenetére
Ettől a kijelző feloldástól a Z Playen is agyf...t kapok. Ha az ujjnyomatolvasóval oldom, akkor egyből a home -on vagyok. Ez OK. De! Ha hozzáadom a BT okosórámat, mint biztonságos eszközt, akkor Power -re, miért a zárképernyőt dobja a home helyett? Még kézzel is szar húzogatni a képernyőt a feloldáshoz. Az viszont totál bug, hogy egérrel lehetetlen a húzogatós feloldás. Tök jó lenne megtudni, hogy ezt a feloldós szoftvert ki fejlesztette. Még a mentőben is ütném.
-
Somatom
veterán
válasz
FlDutchman #1672 üzenetére
Már nincs? Sztem sosem volt.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #1546 üzenetére
Ez mennyiben cáfolja az állításomat?
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #1541 üzenetére
Sztem ez nem lustaság kérdése volt. Két dolog miatt gondolom így.
Egyik Z Playes topiktárs összetörte az övét. Egyáltalán nem vállalták a javítást, mondván, hogy semmilyen alkatrész utánpótlásuk nincs hozzá.
Én személyesen voltam az enyémmel a TMX -nél (garis javítás, egyszerűen orvosolható, szoftveres hibája volt). 10 percig nézegették a telót, meg a számlát, hogy kiderítsék, hogy ez a Motorola nevű izé hozzájuk tartozik-e. Nem hagytam náluk. Szvsz. nincs felkészültségük és alkatrészük a diagnosztikához és a javításhoz. Ezért gari esetén csak a csere opció marad (vagy a pénzvisszafizetés), garin kívül meg itthon semmi. -
Somatom
veterán
Majd megpróbálok az MDK -ról kinyerni egy audió kimenetet. Ha úgy működik, akkor egy kis ügyeskedéssel azzal is ki tudnám váltani az autós tartót.
Egyébként sztem az autós tartóban kell legyen DAC, mert a teló hátlapi csatlakozói között sztem nincs analóg port, csak digitális. Az autós tartón viszont jack aljzat van, tehát analóg. Vagyis, a tartónak kell átalakítania a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Őskoczka
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest