Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szero77
csendes tag
Üdv.! Most tölti le a 7.1.1-et. Moto z, telekomnál vásárolt telefon.
-
szero77
csendes tag
Nekem Moto z-m van, és az aksi méretével arányos a fogyasztása a telefonnak. Ugyanazokat a programokat használom, a szokásaimon sem változtattam, és így mondom hogy kevesebb az akkuidő, ami szerintem normális. Viszont nagyon gyorsan tölti fel a telefont, és beszereztem egy BlitzWolf autós töltőt is, igy minden ok.
-
szero77
csendes tag
Üdv.! Két hónapja váltottam S7-ről.Telekomnál vettem, és tényleg független a telefon! Véleményem: Prémium minőség , kicsit kevesebb akkuidő, rendszeres update, villámgyors szinte gyári rendszer, jó kamera, gyönyörű nagy kijelző és tökéletes összeszerelés. A kiegészítők (mods) még mindig drágák, és nehezen érkeznek új módok. Összességében elégedett vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- SSD kibeszélő
- Windows 11
- Drón topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest