- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
zsoltzsolt #1227 üzenetére
XDAn láttam egy taskeres megoldást, elvilrg root se kell hozzá. Majd ha a kezemben lesz a telefon, teszek vele egy próbát.
-
prolad
addikt
Valahogy nem áll össze a dizájn, olyan mint valami prototípus, z2 play gyöketsen nem változott, mégis egységesebb és szebb az egész. Itt is egyedül az ujjlenyomatolvasó formájával nem tudtam korábban megbarátkozni, az még oké, hogy négyzet, de még kicsi is, nagyon nem illik oda. De ez legyen a legnagyobb baja.
-
prolad
addikt
válasz
ghiottone #1223 üzenetére
Mindegy, valahogy megoldom, olyan áron találtam, hogy annyiért nem lehet kihagyni. Veszek még mellé egy incipio offgridet, azzal meglesz a nagy akksi meg a vezeték nélküli töltés, a többi része meg rendben van a Znek. Amilyen csúnyácska szegény, még attól se kell félnem, hogy ellopják vagy iPhone-nak nézik
-
prolad
addikt
Sziasztok
Tervezek visszatérni a moto z-re, arra lennék kíváncsi, megkapta már azt a megoldást, hogy az ujjlenyomat olvasóval kiválthatóak a navi gombok? Ahogy nézem újabb motok tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest