- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shamat
aktív tag
Én imádom a telómat, ugyanúgy működik, mint amikor megvettem. Eddigi legjobb készülékem, pedig volt már nem egy komoly cuccom is, (Yota2, XZ, i6S, S7e, S8), de valamiért nem tudtam sokáig kitartani mellettük
A Moto Z-t viszont már lassan egy éve nyúzom. A haverok kérdezték is, hogy mi van velem, beteg vagyok, hogy még nem cseréltem le?
-
Shamat
aktív tag
Én eddig day1 frissítettem a Z-met, de most szerintem várok vele. Hibátlanul működik rajta minden, nem szeretném ha szétcseszné az Oreo.
Vagy adna valami pluszt ez az új rendszer, ami miatt érdemes lenne? -
Shamat
aktív tag
Én a Piktures-t használom jópár hónapja, hibátlan progi.
-
Shamat
aktív tag
7.1.1-en vagyok pár napja, és pár órája a hajamat tépem. Egyik pillanatról a másikra nem tudok wifi hálózathoz csatlakozni. Illetve csatlakozni tudok, viszont azt írja nincs internet. Próbáltam egy másik telón hotspotot csinálni és arra csatlakozni, csatlakozik de nincs internet.... Tud valaki segíteni?
-
Shamat
aktív tag
Vettem egy ilyen szépséget én is. 6.0.1 van rajta, érdemes frissítenem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest