Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Nekem Saturnos van, tavaly elromlott, megjártam én is a magyar MediaMarktot, de pár nap múlva visszaküldték, hogy mégsem tudják gariztatni. A magyar szervíz el sem vette, mert német. Eddig a rossz hír.
Ami jó, hogy visszaküldöd a német motorola szervíznek, leírod egy papírra mellé mi a baja, hová küldjék vissza, stb. Nekem egy hét múlva vissza is ért, alaplapcserét írtak rá, új IMEI számot kapott, de annyira nem látszik rajta javítás, hogy elképzelhető, hogy egy új készüléket kaptam
. Mindez tavasszal volt, jövő májusig még garanciás.
Üdv
Ati
-
ghiottone
nagyúr
MM-nekem egy Saturnos S9 garanciális ügyintézésére ezt írták nekem -ma:
"Köszönjük levelét!
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a garanciális ügyintézésre bármely áruházunkban van lehetőség. A javításhoz szükséges a számla, a jótállási jegy a készülék és minden gyári tartozék.
További kérdése esetén állunk szíves rendelkezésére!
Üdvözlettel:
Fükő Zoltán
Media Markt Online Ügyfélszolgálat"Amúgy én azt javasolnám, hogy a lenovo ügyfél-szolgálattal vedd fel a kapcsolatot. Én is angolul írtam nekik anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest