Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1202 üzenetére
Szerintem szoftveres sajnos. Bízom benne nagyon, hogy majd az Oreo megoldja, bár a fene tudja.
Külföldön találtam egy csomó hasonló hibás cuccot, nem nagyon volt rá megoldás, inkább csak próbálkozás.
Én az edigitalnál vettem, de nem nagyon akarom visszavinni, mert ahogy látom épp nem forgalmazzák, így tuti nem cserélnék, a pénzzel meg nem járok jól.
Ha budapesti vagy, találkozhatnánk egy próbára, bár szerintem ez eléggé pillanat függő. Ha egyszer elkezd működni, akkor utána amíg le nem választod, addig működik, legalábbis nekem így van.
Amúgy szerintem elég jó képeket csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Fogyjunk le!
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spotify
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest