Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Szerintem szoftveres sajnos. Bízom benne nagyon, hogy majd az Oreo megoldja, bár a fene tudja.
Külföldön találtam egy csomó hasonló hibás cuccot, nem nagyon volt rá megoldás, inkább csak próbálkozás.
Én az edigitalnál vettem, de nem nagyon akarom visszavinni, mert ahogy látom épp nem forgalmazzák, így tuti nem cserélnék, a pénzzel meg nem járok jól.
Ha budapesti vagy, találkozhatnánk egy próbára, bár szerintem ez eléggé pillanat függő. Ha egyszer elkezd működni, akkor utána amíg le nem választod, addig működik, legalábbis nekem így van.
Amúgy szerintem elég jó képeket csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- NBA és kosárlabda topic
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest