Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Ezt az üveget pl. nem. Alul az ujjlenyomat-olvasónál rossz a kivágás, szűkebb. A Brotect jó minőség, ilyen van hozzám még úton (4-5 nap németektől).
Benoe77: Az első ciklus az feljebb van. A második ciklus - kedd 14-től- szerda estig - miután ráraktam az üvegfóliát és a 2 sim bekerült elugrottam a városba - kb. 80 kép és 6 videó készült - ez 18%-ot harapott le majd 1 órát ment a waze, 32 perc telefonbeszélgetés, yt, chrome, google plus, facebook és a végén 29 és fél óra után 2%-on került töltőre 5 óra 6 perc kijelzőidővel. A 3. töltés - tegnap raktam töltőre 47 óra után 5%-nál. 2 simmel, főleg wifivel, 58 perc telefonbeszélgetéssel és 4 óra feletti kijelzőidővel (chrome, yt, facebook, pár fénykép).
Most itt tart - otthon nyomkodtam wifin, yt, chrome, facebook, hangouts, és még 1,5 gb torrentfájl leszedése, másolása volt benne. Este kikapcsolt wifivel, de nem repülő módban 3%-ot merült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest