Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlac77
csendes tag
Egy pár napig volt ilyenem (dual sim).
(Húzok a motorola felé, bár ez a moto g-nek köszönhető, elnyűhetetlennek bizonyult.)Ami tetszett: szép, jól működő készülék volt, le a kalappal, hogy a 'butított' processzorral hozta amit a többi a rendes változattal. Kijelző fantasztikus, design szintén, tényleg vékony, minőségi.
Ami nem tetszett:
Gyengébb cpu (órajel) a single sim változathoz képest. Kicsi akksi, relatív gyors merülés - de úgy tűnik, ez ennek a teljesítmény-kategóriának általános jellemzője. A méretéből (és a kezeméből) adódóan kicsit túl nagy, elejtés veszély.
Nagyon buta (csupasz) rendszer, rootolt custom ROM-ért ordított (gyakorlatilag évek óta adblockolt egyedi romokat használtam, a gyáriaktól hamar forr az agyam).
Nem sikerült összehozni az otthoni wifivel, és mivel nagyon keresett ritkaság, szó nélkül visszavették.Összességében, bár tetszett, nem volt a "pont ezt vártam - kerestem" érzés, hanem volt mellé némi rossz mellékíz.
(Végül minimálisan többért követte egy S7, amivel nagyon elégedett vagyok - de a gugli haszonleséséből fakadó, rendszerbe integrált reklám orrba-szájba egyedi ROM-ért kiált, szerintem nem várom meg a garancia lejárását...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 Mini, Foxpost az árban, új, emelt kapacitású akku
- Iphone 11 64gb, Foxpost az árban, gyönyörű,felújított, emelt kapacitású, új akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest