Új hozzászólás Aktív témák

• szlac77

csendes tag

Egy pár napig volt ilyenem (dual sim).
    (Húzok a motorola felé, bár ez a moto g-nek köszönhető, elnyűhetetlennek bizonyult.)

Ami tetszett: szép, jól működő készülék volt, le a kalappal, hogy a 'butított' processzorral hozta amit a többi a rendes változattal. Kijelző fantasztikus, design szintén, tényleg vékony, minőségi.

Ami nem tetszett:
    Gyengébb cpu (órajel) a single sim változathoz képest. Kicsi akksi, relatív gyors merülés - de úgy tűnik, ez ennek a teljesítmény-kategóriának általános jellemzője. A méretéből (és a kezeméből) adódóan kicsit túl nagy, elejtés veszély.
    Nagyon buta (csupasz) rendszer, rootolt custom ROM-ért ordított (gyakorlatilag évek óta adblockolt egyedi romokat használtam, a gyáriaktól hamar forr az agyam).
    Nem sikerült összehozni az otthoni wifivel, és mivel nagyon keresett ritkaság, szó nélkül visszavették.

Összességében, bár tetszett, nem volt a "pont ezt vártam - kerestem" érzés, hanem volt mellé némi rossz mellékíz.
    (Végül minimálisan többért követte egy S7, amivel nagyon elégedett vagyok - de a gugli haszonleséséből fakadó, rendszerbe integrált reklám orrba-szájba egyedi ROM-ért kiált, szerintem nem várom meg a garancia lejárását...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés