- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlac77
csendes tag
Egy pár napig volt ilyenem (dual sim).
(Húzok a motorola felé, bár ez a moto g-nek köszönhető, elnyűhetetlennek bizonyult.)Ami tetszett: szép, jól működő készülék volt, le a kalappal, hogy a 'butított' processzorral hozta amit a többi a rendes változattal. Kijelző fantasztikus, design szintén, tényleg vékony, minőségi.
Ami nem tetszett:
Gyengébb cpu (órajel) a single sim változathoz képest. Kicsi akksi, relatív gyors merülés - de úgy tűnik, ez ennek a teljesítmény-kategóriának általános jellemzője. A méretéből (és a kezeméből) adódóan kicsit túl nagy, elejtés veszély.
Nagyon buta (csupasz) rendszer, rootolt custom ROM-ért ordított (gyakorlatilag évek óta adblockolt egyedi romokat használtam, a gyáriaktól hamar forr az agyam).
Nem sikerült összehozni az otthoni wifivel, és mivel nagyon keresett ritkaság, szó nélkül visszavették.Összességében, bár tetszett, nem volt a "pont ezt vártam - kerestem" érzés, hanem volt mellé némi rossz mellékíz.
(Végül minimálisan többért követte egy S7, amivel nagyon elégedett vagyok - de a gugli haszonleséséből fakadó, rendszerbe integrált reklám orrba-szájba egyedi ROM-ért kiált, szerintem nem várom meg a garancia lejárását...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jogász topic
- Androidos tablet topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- SkyShowtime
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest