Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szobimark93
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #1559 üzenetére
Még annyira nem ástam bele magam, első ránézésre nem. De csak onnantól fehér ha lehúzod. Alapértelmezetten fekete/sötét/nem tudom fekete a hátterem.
Van pár nice to have funkciója is, már a sávban kiírja az akkuszázalékot (miután lehúztad), még tetszik, hogy a következő ébresztés időpontját is feltünteti. Így durván ezek amik az értesítési területeken változtak.
Még ismerkedek vele, tegnap este hagytam frissülni, azóta őrültek háza minden irányba, de eddig hibamentesen és nagy mosollyal használom!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest