- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
proradeon #1105 üzenetére
Benoe77 fórumtárs részletezte a flashelés menetét,ha visszaolvasol.
Bluetooth problémával szervízhez kell fordulni. Nem az első eset,hibás lehet a modul.
NFC ügyében nem tudok nyilatkozni,sosem használtam még.
GG-vel én személy szerint úgy vagyok,hogy marketing. Én is nagyon vigyáztam rá,de van rajta nagyon pici karc. Persze lehet akármilyen védőüveg,a zsebpiszok is megkarcolhatja. Legtöbbször meg ugye ott tartja nap közben az ember.
Ezektől eltekintve nekem nagyon nagy csalódás ez a telefon. Pozitív értelemben. Pedig nekem tényleg nagy igényeim vannak,ha elektronikai eszközről van szó.
Ha a reflash sem segít,én visszavinném cseréltetni vagy ilyesmi. Bár nem tudom honnan származik a készüléked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- The Crew sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest