Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
proradeon
üzenetére
Benoe77 fórumtárs részletezte a flashelés menetét,ha visszaolvasol.
Bluetooth problémával szervízhez kell fordulni. Nem az első eset,hibás lehet a modul.
NFC ügyében nem tudok nyilatkozni,sosem használtam még.
GG-vel én személy szerint úgy vagyok,hogy marketing. Én is nagyon vigyáztam rá,de van rajta nagyon pici karc. Persze lehet akármilyen védőüveg,a zsebpiszok is megkarcolhatja. Legtöbbször meg ugye ott tartja nap közben az ember.
Ezektől eltekintve nekem nagyon nagy csalódás ez a telefon. Pozitív értelemben. Pedig nekem tényleg nagy igényeim vannak,ha elektronikai eszközről van szó.
Ha a reflash sem segít,én visszavinném cseréltetni vagy ilyesmi. Bár nem tudom honnan származik a készüléked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő