Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Tegnap este próbálgatni akartam a Hasselblad modot, de előjött egy hiba, amivel nem tudok mit kezdeni.
A mod folyamatosan leáll kamera hibával. Ahogy olvastam, külföldön is előjött ez, nem is 1-2 helyen és valami a szoftveres probléma lehet, de nem tudom a megoldást.
Ráteszem a modot, bekapcsolom és vagy azonnal vagy nagyon rövid idő múlva leáll camare errorral.
Van erről bárkinek bármilyen tapasztalata?
Cseréltessem vissza az edigitallal vagy valószínű egy másik moddal is ezt csinálná? Nagyon nem találtam rá megoldást, annyit írtak csak, hogy a csatlakozókat érdemes megtisztítani. Ez nem vált be, kb 10-ből 2x sikerül működésre bírnom.
[link] itt írnak róla, meg [link] meg még lehet találni sokat. Bármilyen ötlet, hogy mit csináljak?
A telefonon és a modon is a legújabb szoftver van, mindent lefrissítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő