- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongúz
-
moongoose
őstag
Köszönöm az elismerő szavakat.
A mai nappal módosítottam/bővítettem a bejegyzést. -
sidi
aktív tag
Sajnos nincs, ezért írt erről blogot moongoose. Igaz, van külső tápja, amiről bekapcsolt állapotban több része megy az IC-nek, de így többet fogyaszt és hamar lemerülne az elem, bár lehet érdemes lenne megmérni mennyit is, mehetne nagyobb külső ceruza elemekről is. A probléma továbbra is az, hogy be van forrasztva és ha megtáplálod kívülről akkor az alaplap összes többi IC-je is 5V-ról megy, szóval le kéne választani diódával, sajnos általában nehezen megoldható, mivel a tápok nem kis vezetéken hanem rétegekben mennek.
-
-
sidi
aktív tag
Szép munka!
Köszönjük a részletes leírást
286-os gépen Nekem le van merülve, de ezért nem szeretném kiforrasztani a Dallas IC-t, inkább nem bántom, jelszó itt így nincs. -
joghurt
addikt
Hasonló szituációban mi fogtuk és megdebugoltuk a BIOS-t, hogyan készít lenyomatot a beírt jelszó karaktereiből (amit utána összehasonlít az eltárolttal). Annál a típusnál nagy mázlink volt, kb. a hexa jelszó hash-t kellett beírni (10 feletti karakterknél a ":" ... "?" tartományból). Van, ahol kicsit bonyolultabb a helyzet, de ezekben az ősi darabokban a 32 bites hashre az algoritmus ismeretében végigpróbálgatással is el lehet jutni a mai számítási teljesítménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Elektromos autók - motorok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest