- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Szerintem meg egyáltalán nem a rossz végét szabályozta. Legalább ezt a végét szabályozta. A másik felét, magát a töltő adapter elég nehéz lenne szabályozni, mivel nemcsak hogy minden gyártó, de majdnem hogy minden készüléke más specifikációval rendelkezik a töltés terén. Persze nem lehetetlen. Szabályozni úgy lehetne hogy magát a gyártókat a készülék oldaláról szabványosítani a töltés-specifikáció terén. Ennek mondjuk én is örülnek mert akkor adapter oldalon is elég lenne gyakorlatilag egy adapter. Az IPX védettség is nagyon jó ötlet, jó lenne egy teljesen zárt, majdnem mindennek ellenálló töltési mechanizmus. Ezt hívják vezeték nélküli töltőnek.
És természetesen ebből is létezik QC szabvány, persze nem is egy. De hát mit is várhatnánk, jelen pillanatban is pl. az USB szabványból is létezik vagy nyolc fajta és ráadásul mindegyik “élő”.
-
Geller72
veterán
Nem igazán értem. A probléma, hogy a gép előző tulaja nem tüntette el a saját nyomait mielőtt megszabadult volna a géptől? Nem kell hozzá nagy tudás, valamint sok helyen le van írva, hogy mielőtt meg szabadulsz az Apple termékedtől, hogyan kell azt a gyári állapotra visszaállítani. Ezután gyakorlatilag bármi történhet az eszközzel, a felhasználói fiók nincs veszélyben, beleértve az adataidat is. Vagy valamit félreértettem volna?
-
Geller72
veterán
válasz
Hieronymus #46 üzenetére
..Sokan vannak, akik intelligencia hiányában, amikor már nem tudnak elfogadható érveket felsorakoztatni, vagy egyszerűen a meggyőzhetetlen kategóriába tartoznak, rögtön ehhez nyúlnak, mert a repertoárjukban nem marad más.
Az elengedés, elfogadás ismeretlen a számukra. Többek közt..
-
Geller72
veterán
Nekem kifejezetten tetszik, hogy egy kábellel meg tudom oldani az összes ilyen jellegű problémámat, valamint egy fali - akár több slotos adapterrel. Láthatóan zavar téged az apple vonal. Senkinek nem kötelező megvenni, ahogy mást sem. De érdekes, hogy ha a fél millás iphone zavar, a fél millás - vagy több - samuk miért nem?
-
Geller72
veterán
"Sajnos kicsit mindig rossz irányba lő az EU ha szabályozásról van szó. Pl. az egységes telefon töltő jó ötlet, csak azt nem értem miért kellenek évek a bevezetéshez miután eldöntötték. Azaz értem, mert az Apple lobbiereje akkora, hogy így is csak nehezen sikerült átverni ezt az ügyet."
-Halkan jegyzem meg, hogy az újonnan kiadott Apple készülékek már az új csatival jönnek ki. Azaz ami nekem van pl. iPhone 14+Ipad pro is azzal került hozzám.Tehát a szabályzás még életbe sem lépett, de - többek közt az Apple - már így értékesítenek a gyártók.
-
Geller72
veterán
Te vagy az, aki a szennyvíztelepről is visszalopnád a szart, mert csak? Mi nem ment át a kolléga kommentjéből?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Playstation 4 Pro - Ps4 Pro 1TB Tartozékaival + ajándék játékokkal
- MediaForte Creative Vibra 16 16C FM rádió SF16-FMI-03 Retro ISA hangkártya
- Komplett számítógépgép eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest