- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
FullHD 60FPS H265-öt viszont tud dekódolni, ami egészen szép. TV-hez nem értek, nekem 37 centis képcsöves van és nem nézem. Azt tudom, hogy sokkal drágább egy lepedőnyi HD ready panel, mint egy zsebkendőnyi fullHD.
Van még normális hangú LCD TV egyáltalán? A vékonyítás áldozata lett szerintem a hang, azért vannak alá a soundbarok. Nekünk még jó vastag áramzabáló LCD van, annak korrekt a hangja. Egy 600 éves Tucson, aminek még mechanikus az On/Off gombja
-
quailstorm
félisten
Ekkorában a HDready kemény lesz
Kipróbálni mondjuk talán jó. Sajna én kétszer is pofára estem, a gagyi TV csak 1366x768-nak hazudta magát, valójában valami 1166x6?? volt a felbontása, úgy kellett pixelenként léptetni, hogy meglegyen... Egyébként meg torz volt mint a rettenet, vagy lelógott.
Akkor gondolom majd nézel egy kisebb MonitorTV-t, bár az zsebbenyúlósabb lesz mint egy monitorcsere amit fentebb vázoltam.
-
SlayerPrince
csendes tag
Sajnos saját bőrömön tapasztaltam én is, hogy az átalakítás az semmiképp nem olcsó buli DVI-D HDMI átalakító közel 5000 ft. volt, ami kellett az xbox one és a monitor közé és ezzel a hang még nem volt megoldva, a sok apró költést és időt ha össze adjuk egy olcsóbb kompatibilis kijelző mindenképp jobb választás. Pl hangot xbox one esetében úgy oldottam meg, hogy a kontrollert dupla jack kábellel köttem a monitorhoz ( ez sem működik sima jack kábellel) és persze a hátrány, hogy innentől vezetékes a kontrollerem.
Szóval sok a kompromisszum az olcsóbb átalakítós megoldások esetében!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged