- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Szóval egy monitor árának harmadáért/negyedéért vennél valamit, ami kitolja a régi, már 10 éve elavult monitor használati idejét még jobban. Oké, értem én.
Már egy 2002-2003-as VGA-n is kb alapfelszereltség a DVIEgyébként mivel játszol? Cuccaid alapján valószínűleg nem csak netezel. Nekem más a tapasztalatom, kompetitíven tolom és az input laghoz nem hozzászokni kell, hanem eltakarítani. Pénzszűke miatt a monitor a gyenge pontom nekem, de még a billentyűt is le kellett cserélnem, mikor az új gépen nem volt PS/2, mert játszhatatlan volt átalakítóval. Amit a legtöbb ember észre se venne gondolom, csak az izommemória beköszönt.
Ja igen, még valami. Szívesen látnék egy response time tesztet tőled CRT monitor vs átalakító témában, nyilván egy másik gépen akkor már. Mert az előző fotelhuszár csak hadovált meg használhatatlan kameralóbálós videóval vakított hogy jólvanazúgy, ráadásul a monitora egy TV és még a színeket is rendbe tette neki az átalakító, tehát erősen élek a gyanúval hogy csak az lett rossz, ami lehet.
(#19) SlayerPrince: Xboxhoz nem értek, de a HDMI és a DVI-D képjele ugyanaz, egy ezres kisker áron az adapter, nekem is van. Neki digitálisról analóggá kell konvertálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest