Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
Ahogy olvastam 24 órás trial van. Azt most inkább nem lőném el a "semmire". Majd ha kell valahova navi, leszedem és megnézem milyen működés közben. De ritkán van szükség ilyesmire, csak mégis jó ha van. Ha szükségem lesz rá, és jól teljesít a próbán, simán megveszem, mert ez a huszonpár font nem egy nagy összeg érte.
#21: Az egy dolog, hogy kényelmetlen, de egyáltalán hogy tudod törölni? Van rá lehetőség az appon belül? Ez nem android, hogy file managerrel belenézek, és törlöm belőle ami nem kell.
-
-=Ghost=-
őstag
Úgy tűnik. Nekem még a régebbi volt (van), amihez kellett netkapcsolat. Bp-n kisebb utcákkal eléggé gondban volt. Tulajdonképpen a címbeírás is komoly feladat volt. Lehet hogy én vagyok béna, de az, hogy beírtam hogy "14 xyz utca, budapest, hungary" a legritkább esetben működött. Legtöbbször közölte, hogy kapjam be, és mi lenne ha "25 Main Street, Las Vegas, USA" formátumban próbálnám beírni a címet?! Nem egy igo szintű cucc.
Ha valakinek megvan esetleg próbáljon rá "randomszám nefelejcs utca, budapest, hungary"-ra (én 23al próbáltam nem talál semmit, se utcára, se streetre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential robotporszívó eladó
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- DELL Precision 7810 PC (Intel Xeon 8X3500 Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD+500GB HDD, Quadro M2000 4 GB)
- Lenovo ThinkCentre M720q Tiny PC (Intel i5 9500T 6 X 3700Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Vivo X200 Ultra újszerű tokok
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi