- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
Ahogy olvastam 24 órás trial van. Azt most inkább nem lőném el a "semmire". Majd ha kell valahova navi, leszedem és megnézem milyen működés közben. De ritkán van szükség ilyesmire, csak mégis jó ha van. Ha szükségem lesz rá, és jól teljesít a próbán, simán megveszem, mert ez a huszonpár font nem egy nagy összeg érte.
#21: Az egy dolog, hogy kényelmetlen, de egyáltalán hogy tudod törölni? Van rá lehetőség az appon belül? Ez nem android, hogy file managerrel belenézek, és törlöm belőle ami nem kell.
-
-=Ghost=-
őstag
Úgy tűnik. Nekem még a régebbi volt (van), amihez kellett netkapcsolat. Bp-n kisebb utcákkal eléggé gondban volt. Tulajdonképpen a címbeírás is komoly feladat volt. Lehet hogy én vagyok béna, de az, hogy beírtam hogy "14 xyz utca, budapest, hungary" a legritkább esetben működött. Legtöbbször közölte, hogy kapjam be, és mi lenne ha "25 Main Street, Las Vegas, USA" formátumban próbálnám beírni a címet?! Nem egy igo szintű cucc.
Ha valakinek megvan esetleg próbáljon rá "randomszám nefelejcs utca, budapest, hungary"-ra (én 23al próbáltam nem talál semmit, se utcára, se streetre)
-
-=Ghost=-
őstag
Ez is navteq mapeket használ? Csak mert akkor:
[Ez valamivel olcsóbb]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest