- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
válasz #19617792 #90 üzenetére
Szerintem próbálkozz. Elösször csak kicsit. Nem kell eröltetni. De figyeld meg érdekes dolgokra leszel figyelmes. Örömre, bántatra, segtségkérő tekintetekre stb-stb.
Gyakorold. .
Én jókat szoktam mulatni, de van hogy elszomorodok.
A legrosszabb az amikor egy kisgyereket látok hatalmas hátizsákkal a hátán egyedül. És látom a szemében hogy valami nagyon bántja. Szinte kicsordul a könny a szeméből
Ez annyira szomorú látvány.Vagy a másik mikor emberek esznek (tök mindegy hol), de olyankor annyira sebezhetőek. Bár lehet hogy ezt csak én gondolom így. Legfőképpen gyerekeknél lehet megfigyelni. Mikor eszik, és merengenek bele a nagyvilágba.
Multkor mentem át a zebrán és jött velem szemben egy srác kb 12 lehetett. Mellettem ment egy csontra kirittyentett dagatt 70 éves nyanya (majd megértitek miért éltem ezzel a jelzővel!!!). És ment melettem mikor a gyerekkel egy vonalba ért, akkorát lökött rajta (direk nekiment láttam rajta hogy direk fölökte ) A gyerek meg tök megrémült. Mindezt a zebrán az autok között. És láttam a nyanyán hogy a dolog után ilyen önelágült pofával vonult tovább mint aki megváltotta a világot Hogy lehet valaki ekkora bunkó, állat szemét. És ez csak 1 a 100-ból .
Megfigyeltem az embereken hogy pl a tömegközlekedési eszközökön a megállóban nem várják meg míg leszálnak az emberek hanem nyillik az ajtó és nyomul befele. A leszálló emberek meg ott küszködnek hogy leszáljanak.
Huu bocs a hosszu agymenésemért de ez kijött belőlem. ÉS még tudnék irni nem keveset. Az emberi saját magát fogja kiirtani. De ez már megint egy másik téma.
Mod: a monitorképernyőt nem türő szavakat töröltem .
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
válasz Crystalheart #88 üzenetére
Hát igen. Az internet hóditó utjára indult. Mindenki a gépe előtt gubbaszt.
Meg persze a pénz is kérdés. Sok embernek még a majálisra kivinni a 2 gyereket egy vagyon (1 pár virsli 350ft egy üditő 220ft ez kiakasztó!).
Visszatérve az internet témára sajnos megszünni látszanak a közösségi dolgok.
Anno volt még ha jól tudom müvelődési központ is, de ezeket bezárták mivel a kerületi polgármesterek "fölöslegesnek" titulálták Fasza.Ráasdásul a parkok is kezdenek nem biztonságossá válni. Én 12 kerületben lakom a városmajornál. De sötétedés elött sem nagyon merek átmászni mert egyre több itt a témfergő bajkeverö. (tisztelet a kivéltelnek ) És ugye 12ker oooooh hát az elit hely. Lopikulát.
Sajnos ezen kivül a sok gazdag köcsög gyerek tönkreteszi a parkokat. Szátrugják a padokat, asztalokat, felgyujtják a hintákat, kukákat, szemetelnek, üvegeket tördelnek a bicikli úton. Na jó ez viszont megint más tészta.
-
XuChi
addikt
válasz Crystalheart #72 üzenetére
Ez megint més kategória, mint az eggyáltalán nem nézek a szemébe kategória. Van olyan ismerösöm aki mindenhova néz csak a szemebe nem
-
XuChi
addikt
válasz God Vazzeg #69 üzenetére
Egyépként igen. Én is mindig a szembe nézek ha beszélek valakive, viszont ez nem mindig kölcsönös. És engem tudod mi zavar még.
Amikor valaki napszemüvegben beszélget velem és nem látom a szemét. Baromira zavaró és idegesítő!!
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
A másik szemébe nézés egyfajta bizalom is. Ma viszont már valjuk be mindannyiunkban ott a nagy bizalmatlanság.
Sajnos mindig azok döfnek a leginkább hátba akikben megbíztunk. És itt tapasztalatból beszélek. Évekik tartó jóbarátságaim mentek vészbe, egy-egy hátbatámadás miatt. Ezáltal én is baromi bizalmatlan lettem. De ettől még igenis belenézek a másik szemébe. Néha még dafke azért is
-
XuChi
addikt
Ezt a stratégiát követem én is .
Multkor egy 30-as nő figyelt fel rám. Össze is akadt a tekintetünk és igen mélyen (már- már szugeráltuk egymást) néztünk 1másra. Persze a nő leszált én meg utaztam tovább, lévén van barátnőm. De többször belegondoltam mi lett volna ha én is leszálok, megszólitom stb stb.
De amugy van olyan (álltalában zenével utazom) hogy metal zene ordit a fülembe és olyankor én is agressziv fejet vágok (ugye ti is szoktatok elutazgatni a zenével, nem-nem az anyagozásra gondolok!!!! Ezt a zene hozza ki az emberből. Én gondolat ömlésnek hívom ) és olyankor tisztán látom hogy félö tekinteteket kapok. Menekülnek majdnem .
De ha goa, trance, happy zene szól a fülembe álltalában jó kedvre derítenek. És olyankor bizony sok jó visszaigazolást látok a tekintetekben.
Hát igen a zene megformálja az ember napjait ha azzal indul utnak. Bár ez az én véleményem. Én 20 éve kb zenével utazom. Igen tudom hogy ezzel a külvilágot zárom ki, de ha nincs nálam zene akkro kicsit nyugtalan vagyok. De le tudom küzdeni és tudom jólérezni magam a tömegközlekedési eszközökön.
Érdemes megfigyelni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k