- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Itt az tetszik, hogy a PSN-nél nem kell Plus a multihoz - a Killzone 3 Multipayer Triallal játszok már mióta, mert az csonkítás nélkül van, csak be van rakva egy korlát Rank 10-ig.
A köcsög dolog az, hogy Tesco-ban voltam vásárolni és tudom, hogy egy Resistance 2-t kapok karácsonyra - már most játszanék vele...
-
EczkE
veterán
Mikor Xboxom volt az elején én is így szívtam, nem volt játékom, az már nem fért a keretbe, így maradtak a demók. De már azoknak is annyira örültem, mert az akkori játékok nem is indultak el a laposomon.
Pl a CoD4 demóját vagy 5x kipörgettem, annyira örültem, hogy ilyesmivel tudok játszani.
-
Mister_X
nagyúr
Elkéstél, PH kiakasztotta
Most szívom a fogam rendesen a PSN+ bankkártya igénye miatt. Lemezes game meg még nincs, kénytelen vagyok demókkal ellenni. DmC jó lesz, KZ3 multi demó 2 megával vánszorog, Warhawk kicsit furán kezelhető, Ridge Racer meg szintén fura, de szép. A HDMI kábelem, mint kiderült, rossz, de meglepődtem, hogy mennyire jó a kompozit kábel képe az Xboxoséhoz képest.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mexicanraven #30 üzenetére
Mukodik
Most is onnan irok.
-
mexicanraven
senior tag
Na, sikeres volt a biznisz?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Bjørgersson #27 üzenetére
És majd gondolok az Xboxosokra God of War III-azás közben
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Bjørgersson #27 üzenetére
Ja, ich spreche (ohne Google Translate
, aber nicht so gut.
-
Bjørgersson
félisten
Sprichst du Deutsch?
Értem főnök, használd egészséggel, sok boldog órád legyen benne!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Bjørgersson #25 üzenetére
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Bjørgersson #23 üzenetére
Eldöntve, holnap reggel megveszem a PS-t
-
Bjørgersson
félisten
Xbox360.
Viccet félretéve, én tuti azt választanám, jobban tetszik.
-
PrinczA
őstag
Vedd meg mind a kettőt!
Egyiket Mikulásra (UtóMikulásra) a másikat Karácsonyra. -
tDr1v3r
veterán
Azért az elég gáz, ha annyiért nem találsz Jasper-est... 40 körül van újonnan a basic 360 S is ugye.
Amúgy, biztos vagy te abban hogy PS3-at akarsz?
Ha FAT-et veszel (olyat mint nekem van) akkor számíthatsz arra hogy hangos lesz, és évente-kétévente át is kell pasztázni azért hogy ne haljon be a hőtől.
No meg, legyen neki jól szellőző helye is...
-
mexicanraven
senior tag
Lehet a megszokásról van szó, tudod nekem régen ps2-őm volt, haverral piszok sokat Dragon Balloztunk rajta és a többi játék is hasonló stílusú volt. Másik havernak azóta lett egy box, szimpatikus cucc, de sokat játszva a Mortal Kombatot, DBZ-t, Tekkent nekem nem az igazi. Persze ez szubjektív dolog.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mexicanraven #16 üzenetére
Nekem az asszimetrikus elrendezés jobban bejön, mert jobb kezes vagyok, a bal hüvelyk pedig kábé alapállásban marad asszimetrikus elrendezés alatt. De ez a legkevesebb, ilyen joyt is lehet venni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Neil Watts #15 üzenetére
Ha találtok 30.000Ft-ért minimum Falcon alalapos, vinyós gépet, akkor talonba veszem. De egy PS3-ra kb. 2007 óta vágyok, igaz, az Xbox is tetszett, amíg volt.
Egyelőre PS3, mert azt most olcsón hozzámvágnak
-
mexicanraven
senior tag
Én PS3-mat vennék, szvsz akkor van egy bd lejátszód is, plusz a tv is adott, részemről a kontrollere is logikusabb/kényelmesebb, mint a boxé.
-
-
EczkE
veterán
Irigylem a problémáidat.
-
Иван
őstag
Xboxot, mert arra van Halo.
Amúgy meg a kézikonzolt hülyeségnek tartom én is. Inkább vegyél abból a pénzből majd valami jobbféle mobilt, és az konzol is, teló is meg kommunikátor is egyben.
-
Lenry
félisten
válasz
Neil Watts #4 üzenetére
Uncharted meg majd a Last of Us.
a két fő cím, amiért PS3-at vennék -
Amennyiben rám hallgatsz akkor PS3 (bár halkan jegyzem meg: az X360 kontrollere néha jobban kezeéhető számomra - pláne ismerősnél FIFA közben jön ez ki igazán - s nem vagyok vele egyedül szvsz.
3DS-t nem vennék a helyedben, de neked kell eldöntened, hogy kézikonzolra vagy normálra van szükséged.
Sokkal jobb grafikára képes a PS3, vannak rá nagyon durva exklúzív címek, (Uncharted széria pl), van hozzá PSN - remélhetpleg mostmár jobban vigyáznak az adatokra - szóval ha van egy jó TV-d amire rákösd, akkor egyértelmű hogy PS3 legyen.Üdv. core2
-
Hogyé'van a PS3?
-
Mister_X
nagyúr
Na, most vagy választok 3 PS3 közül, vagy a nagyon jó 3DS ajánlatot ragadom meg
Új hozzászólás Aktív témák
lo Érdekes. Eddig megannyi PS3-at akartam megvenni, de mind elhajtottak, hogy "ennyiért nem adja", "van rá...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest