- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alba Game
tag
Nem hinném ... szerintem éppen az ellenkezője igaz és MOSTANÁBAN DIVAT LETT felismerni, hogy a Nintendo játékai igazán szórakoztatóak, innovatívak és ugyanez igaz a hardvereikre is. Egyre többen vesznek 3DS -t (pl. a PS VITA helyett) illetve WiiU -t (pl. a PS4 / X1 helyett). Mostmár tleg vannak klassz játékok (pl. WiiU -ra a MK8, DonkeyKong, Pikmin3, Mario 3D World - hogy csak az elmúlt bő fél év gyöngyszemeit említsem), úgyhogy egészen elfogadható a rendszer ár/érték aránya.
A cikk pedig klassz lett, grat !
Én mondjuk várok egy nagygépes GoldenSun -t végre és persze a Metroid -ot WiiU -ra. Advance Wars tökéletes handheld zsáner, jöhet a 3DS -es továbbgondolás. Hjah, és egy Castlevania sem ártana WiiU -ra (bár tudom, az nem Ninti fejlesztés, ám a DS -en rendesen el voltunk kényeztetve...)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest