- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Nos,hogy a munkám ne legyen hiába való és a cikket az említett „probléma” miatt bővíteni sajnos nem tudom így a lényeget berakom ide. Igaz nem olyan látványos mint a cikkben szereplő oldalakon de így sem utolsó.
A beállítások és egyéb teszt környezet azonos a cikkben közöltekkel.Crysis 3
A jó "öreg" Cry Engine. Nos, a jelenlegi felhozatal alapján nem fog rajta az idő vas foga. A többi játékot elnézve van min szégyenkeznie a WD-nak vagy az AC-nek. „Mai” játékok és mégis hiányzik belőlük az, ami a Crysis 3-ban meg van. Az erőforrásokat, amiket igénybe vesz, szépen ki is használja, hihetetlen látványt tárva elénk. Ugyan mindent kimaxolva kevésnek tűnhet az Fps-ek száma, de a grafikai paraméterek tartalmaznak olyan pontokat, amik nem vesznek el az élményből/kidolgozottságból, ha nem csavarjuk föl teljesen őket. Nos, akkor nézzük az adatokat.
Watch Dogs
A Watch Dogs-ról bővebben nem írnék. Egy bejegyzésemben olvashattatok már róla, én hogyan látom a játékot és a világot, amit elénk tár. Sajnos elég hardver igényes a játék és hagy némi kívánnivalót maga után a grafikai kidolgozottság. De összességében nekem tetszett. Viszont vannak benne nagyon szép képi elemek, főleg ha „beköszönt az este”. Szép tükröződések, víztócsák az utcán stb.
Az eredmények viszont magáért beszélnek. (Viszont azt nem értem,hogy miért kell egy ilyen marketinggel ellátott játéknak így futnia.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Everest / AIDA64 topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen DVD-írót vegyek?
- További aktív témák...
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Apple iPhone 16e (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, fehér)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest