Új hozzászólás Aktív témák

• seederking

őstag

Nos,hogy a munkám ne legyen hiába való és a cikket az említett „probléma” miatt bővíteni sajnos nem tudom így a lényeget berakom ide. Igaz nem olyan látványos mint a cikkben szereplő oldalakon de így sem utolsó.
    A beállítások és egyéb teszt környezet azonos a cikkben közöltekkel.

Crysis 3

A jó "öreg" Cry Engine. Nos, a jelenlegi felhozatal alapján nem fog rajta az idő vas foga. A többi játékot elnézve van min szégyenkeznie a WD-nak vagy az AC-nek. „Mai” játékok és mégis hiányzik belőlük az, ami a Crysis 3-ban meg van. Az erőforrásokat, amiket igénybe vesz, szépen ki is használja, hihetetlen látványt tárva elénk. Ugyan mindent kimaxolva kevésnek tűnhet az Fps-ek száma, de a grafikai paraméterek tartalmaznak olyan pontokat, amik nem vesznek el az élményből/kidolgozottságból, ha nem csavarjuk föl teljesen őket. Nos, akkor nézzük az adatokat.

Watch Dogs

A Watch Dogs-ról bővebben nem írnék. Egy bejegyzésemben olvashattatok már róla, én hogyan látom a játékot és a világot, amit elénk tár. Sajnos elég hardver igényes a játék és hagy némi kívánnivalót maga után a grafikai kidolgozottság. De összességében nekem tetszett. Viszont vannak benne nagyon szép képi elemek, főleg ha „beköszönt az este”. Szép tükröződések, víztócsák az utcán stb.
    Az eredmények viszont magáért beszélnek. (Viszont azt nem értem,hogy miért kell egy ilyen marketinggel ellátott játéknak így futnia.)

Új hozzászólás Aktív témák