Hirdetés
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
paizinho
üzenetére
Uh most hogy mondod, jut eszembe eddig ugy volt, hogy az embeddedre nem tudtal csomagot rakni, es ezert kell fullba telepiteni, nekem is igy van, mert van benne egy regi SSD, de ha a teljeset is rakod fel, be lehet allitani ugy hogy alig hasznalja, nekem is szinte minden ramdrive-ra van allitva, es kb csak a statisztikakat menti ki neha lemezre meg a konfigot.
Nálam nem hallani a hangját, ha mégis akkor cserélhető/leszabályozható/kivehető.
A házat meg most néztem ez nem a paneltápos, de van olyan is, annak tenyleg nincs hangja. Viszont a kartyanak kellett a hely, ezert kellett ezt a nagyobbat megvenni.
Ha már házaknál vagyunk, eredetileg ezeket néztem hozzá:
Milo ML05
Milo ML06Jó az elrendezése, belefér a vinyó és kártya is, csak ugye ehhez meg SFX táp kell, ami megdobja kicsit az árat, de ha egyszer újraépítem, hasonlóba fogom tenni ha szem előtt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a házat közben én is megnéztem, lehet kapni itthon is. Sőt a ház + táp összességében jobb árban is lesz.