- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
válasz
paizinho #406 üzenetére
Nem tudom elérni kintről a cuccost esetleg.? Belenéznék, ha engeded..
(mondjunk azon a képen TCP protokoll van és szerintem a Transmisson-nak UDP kell. És Destination.nak is a WAN oldal címét (vagy WAN address) adnám meg és nem ANY-t, mint a képen.
NAT Reflections nálam "Disabled") -
-
Serricon
senior tag
válasz
paizinho #396 üzenetére
Nálam így van beállítva, remekül működik:
1. Ugyanúgy mint a csomagokat, mindennek ott kell lennie a listában
2. A GUI-s mentés ha úgy állítod be mindent visszatölt, még a csomagokat is leszedi újra, én csak a DHCP-t, aliasokat, statisztikákat szoktam, így kevesebb a hibalehetőség, mert csomagoknál nem mindig stabil ha régebbi konfigot töltesz be.
3. System/Advanced/Miscellaneous Use RAM Disks pipa be, hacsak nem használsz el minden ramot csomagokra, érdemes használni, mert gyorsabb.
4. Asztaliról mérem, mivel ott használom, elvileg ugyanannyinak kell lennie, a routerben a grafon látod tényleges forgalmat speedtest közben, nálam maxolni szokta. -
Serricon
senior tag
válasz
paizinho #394 üzenetére
Szerintem a proci órajelre gondolt, legalábbis én visszavenném, felesleges 3GHz felett járatni, mikor bőven elég a legkisebb fokozat is.
Nálam ennyin megy:Intel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz
Current: 759 MHz, Max: 3300 MHzbeállítani ugyanott ahol a hőmérsékletszenzort beállítottad, fölötte adaptive-ra teszed és szépen visszaveszi, akkor pörgeti ha kell.
-
Serricon
senior tag
válasz
paizinho #387 üzenetére
Most nézem mit írtam
Szóval az LC-1400mi házba low profilos kártyákat tudsz tenni, a hálókártyához szoktak adni normál és low profil hátlapot is, ha van hozzá, akkor bele tudod rakni.
Hátulról pont nincs róla kép az oldalon, de amúgy így néz ki nálam:
Ha 4 portos a kártyád, és ilyen a hátulja, akkor belemegy.
-
paizinho
tag
válasz
paizinho #384 üzenetére
Szia Serricon !
AZ előző bejegyzésem teljesen off-topic lett, mert mire megírtam, kiderült, hogy mégiscsak be kell üzemelnem az eddig nem használt bekábelezett végpontjaimat, amit csak switch-el tudok megcsinálni. Bocs mégegyszer a láma kérdésért.
Így marad az LC-1350mi a dual portos alaplappal.
Köszi a segítséget.
Paizinho -
Serricon
senior tag
válasz
paizinho #380 üzenetére
Mindkettőnek működnie kell, ezek támogatott, ajánlott modellek.
Talán egy dolog volt amiben különböztek a bizonyos kártyák, ami a PPPoE teljesítmény, ahhoz az i350-esek a másik féle driver miatt nem annyira optimálisak.
Nekem ilyen van, simán lehet maxolni vele a gigabitet PPPoE-n at, proci visszafogva minimum órajelre. -
Serricon
senior tag
válasz
paizinho #372 üzenetére
Uh most hogy mondod, jut eszembe eddig ugy volt, hogy az embeddedre nem tudtal csomagot rakni, es ezert kell fullba telepiteni, nekem is igy van, mert van benne egy regi SSD, de ha a teljeset is rakod fel, be lehet allitani ugy hogy alig hasznalja, nekem is szinte minden ramdrive-ra van allitva, es kb csak a statisztikakat menti ki neha lemezre meg a konfigot.
Nálam nem hallani a hangját, ha mégis akkor cserélhető/leszabályozható/kivehető.
A házat meg most néztem ez nem a paneltápos, de van olyan is, annak tenyleg nincs hangja. Viszont a kartyanak kellett a hely, ezert kellett ezt a nagyobbat megvenni.
Ha már házaknál vagyunk, eredetileg ezeket néztem hozzá:
Milo ML05
Milo ML06Jó az elrendezése, belefér a vinyó és kártya is, csak ugye ehhez meg SFX táp kell, ami megdobja kicsit az árat, de ha egyszer újraépítem, hasonlóba fogom tenni ha szem előtt lesz.
-
Serricon
senior tag
válasz
paizinho #370 üzenetére
Szia!
Picobol elégnek kell lennie egy 60-asnak is, de ha biztosra akarsz menni akkor 120, pl innen
Az intel kártya kell is, mert LAN és WAN is jó ha inteles, a lapon meg ha jól látom csak az egyik inteles.
A pico,+ ITX háznál lényegesen olcsóbb egy egyszerű egybeházat venni, nekem most egy ilyenben van az erősebb konfig, ez paneltápos.
Amúgy jónak néz ki, az i3-ra azt mondanám túlzás, de látom csomagokat használsz szóval nem árthat a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged