- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
SUPERMAN1 #346 üzenetére
Ahogy írták. A te szempontodból a fogyi nem befolyásol, és van már elég erős hardware-d.
A négy LAN-osnál figyelj oda a PCIe lane-re. Azt hiszem 4x kell, de megy 8x, 16x-szel is.
Nézz utána, mert én csak amatőr vagyok.
A két WAN-os rendszer zöme failsafe is, és loadbalance is kell hogy legyen. Ezek alap dolgok ha két WAN van.
Ez a 4 magos dolog elég sokáig nem számított a Pfsense-nél. ŐŐŐ, a PPPOe-nél, snort-nál. Mondtam, hogy amatőr vagyok. Talán már változott, ezt nem tudom.
Ha nem is számít a villanyszámla jó ha tudod a következőt:
System/Advanced/Miscellaneous/Power Savings/PowerD pipa, és ajánlott az Adaptive beállítás.
Jó az ha tudod. Talán egyszer otthon is lesz egy Pfsense, és jól jön majd ha ezt is tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest