Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Sima adaptive-ra állítottam be, a hiadaptive az jobban felkapcsol, magasabban tartja, a sima az nyugisabb, ha nagyon kell akkor kezdi el felnyomni, seed közben 759-1000-1700 között lépeget, ennél fentebb nem láttam.
Most így járatom kicsit, közben beállítottam hogy frissüljön a domainem is automatán, ha már PPPoE és van végre valós WAN IP cím.. alapból támogatja a namecheap-et is, ahogy megkapja az IP-t rögtön szinkronizál is a szerverrel.

Amit viszont nem értek, hogy ugyanúgy nem tudom elérni belülről a domainen át a webszerverem, automatán redirecteli HTTPS-re valami, pedig kiszedtem a szabályokat, és eddig belső átirányítással működött a dolog..
belső IP-vel persze minden megy, ráadásul domainnel a különböző portokra is behozza a dolgokat, de a főoldalt nem.. kívülről persze minden jó, szóval nem olyan nagy gond.Lehet azért vacakol mert a régi router konfigját egyben betöltöttem és tele volt szemetelve, pedig amit tudtam reseteltem.. de nembaj most próbálgatunk, aztán majd kap egy clean installt ha felmértem a helyzetet.
A lényeg hogy hasít a gép, bőven hozza az elvárt szintet, de még pár apróságot meg kell bütykölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- Lenovo LOQ 15IRX10 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest