Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Még én is ismerkedek a rendszerrel, nagyon-nagyon sok olyan dolog van benne amit még én sem próbáltam ki, de tervezek még egy újrakonfigurálást egy másik pendrive-ra tiszta lappal, mert a mostanit már szétlaktam picit a sok csomag pakolászás közben.
De jó ötlet, ha lesz időm akkor majd úgy tervezem az újrakonfigurálást hogy csinálok közben leírást is hozzá, hogyan lehet mindent beállítani lépésről lépésre, képekkel.
DHCP funkciót is ellát, de minden gépnek van fix IP-je, így csak az új eszközök kapnak egy jól elkülöníthető címet, amíg be nincs állítva minden.
Ha már ki van fizetve a 80/50Mb-es net, szeretném azt kihasználni bármilyen akadás, lassulás nélkül.(#19) sutszi:
Lehet rakni bele wifi kártyát, vagy usb-s adaptert is, úgy fog működni mint egy rendes wifi router.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Formula-1
- Autós kamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Temu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest