Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Még én is ismerkedek a rendszerrel, nagyon-nagyon sok olyan dolog van benne amit még én sem próbáltam ki, de tervezek még egy újrakonfigurálást egy másik pendrive-ra tiszta lappal, mert a mostanit már szétlaktam picit a sok csomag pakolászás közben.
De jó ötlet, ha lesz időm akkor majd úgy tervezem az újrakonfigurálást hogy csinálok közben leírást is hozzá, hogyan lehet mindent beállítani lépésről lépésre, képekkel.
DHCP funkciót is ellát, de minden gépnek van fix IP-je, így csak az új eszközök kapnak egy jól elkülöníthető címet, amíg be nincs állítva minden.
Ha már ki van fizetve a 80/50Mb-es net, szeretném azt kihasználni bármilyen akadás, lassulás nélkül.(#19) sutszi:
Lehet rakni bele wifi kártyát, vagy usb-s adaptert is, úgy fog működni mint egy rendes wifi router.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Google Pixel topik
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest