- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Még én is ismerkedek a rendszerrel, nagyon-nagyon sok olyan dolog van benne amit még én sem próbáltam ki, de tervezek még egy újrakonfigurálást egy másik pendrive-ra tiszta lappal, mert a mostanit már szétlaktam picit a sok csomag pakolászás közben.
De jó ötlet, ha lesz időm akkor majd úgy tervezem az újrakonfigurálást hogy csinálok közben leírást is hozzá, hogyan lehet mindent beállítani lépésről lépésre, képekkel.
DHCP funkciót is ellát, de minden gépnek van fix IP-je, így csak az új eszközök kapnak egy jól elkülöníthető címet, amíg be nincs állítva minden.
Ha már ki van fizetve a 80/50Mb-es net, szeretném azt kihasználni bármilyen akadás, lassulás nélkül.(#19) sutszi:
Lehet rakni bele wifi kártyát, vagy usb-s adaptert is, úgy fog működni mint egy rendes wifi router.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest