- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biaggio
őstag
Sziasztok,
Nemrég vettem meg a Minecraft Java Edition-t. Létrehoztam a regisztrációt, az elején nem találta a Microsoft Store-t, ezt sikerült megoldani. Most viszont pár napja kísérletezem és továbbra sem indul el:
19:19:51.630Preparing to launch minecraft client for 1.1819:19:52.965Minecraft client 1.18 is ready to start.19:19:52.969Starting!19:19:55.859Using default game log configuration client-1.12.xml (outputs XML)19:19:56.099Error: Could not find or load main class net.minecraft.client.main.Main Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: net.minecraft.client.main.Main 19:19:56.099Process crashed with exit code 1Frissítettem drivert, Javat. Utánaolvasva egyetlen gond merült fel, klasszikus hiba: a Win loginnevem ékezetes és a Java így az elérési utat nem ismeri fel. Viszont a telepítőt se tudom, hol kéne keresnem, áthelyeznem. A Launcherben az Installiations fülön meg tudom ugyan változtatni a mappát, valami miatt továbbra is dolgozik az eredetiben... Bárkinek bármi ötlete?
Előre is köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged