Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
A 3D -s megoldást ki kell próbálnotok, vörös/cián szemüveggel egész egyszerűen frenetikus * Amikor először magasra mentem (aztán szarrá törtem magam mert leestem), az utolsó pillanatban rámtört a magaslati frász, ahogy lenéztem... Meg is lett az eredménye.
Amúgy az egyik legnagyobb gyakorlati haszna pl. az íjászkodáskor mutatkozik meg. 3D -ben kicsit lassul a gép, de ha lekapom a performanszt "fancy" -ről "fast" állásba, nálam eléggé sokat jelent.
--------------------------
*: ha vesztek egy vörös/cián szemüveget, letölthető hozzá egy driver (iz3D), amivel egy csomó directX -es 3D játék együttműködik, és anaglyph szemüveggel korlátozás nélkül használható ( az okos-szemüveges megoldások csak próbaidőre ingyenesek, de a piros/cián free)."Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
Hoppáhoppá!
Ma reggel látom Notch blogjában: jön egy Halloween update!!! Fincsi! Van az újítások között egypár, amire nagyon vártam már... (pl a kraftolható vekker, meg a lámpások)
"Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
válasz #56573440 #90 üzenetére
Hallod, nem tudom mihez kezd azzal a szakajtónyi pénzzel - október elsején ~288 ezer, ma meg már ~340ezer vásárlás - WTF?!? ez a pasas jól eltalálta, mivel kell kirukkolni! Remélem nem fog elszállni mint a nagy cégek - piacvezetők mint egy kaptafára csinálják őket, itt-ott van egy-egy elmés újítás, a határidőkkel meg szétbasszák a minőségi munkavégzés esélyét is - aztán mázsás patchekkel szúrják ki a szemed.
Neki én is szívesen "adakoztam", mert egyrészt nem nagy játékmogul szedi le a sápot a tehetséges fejlesztőkről, hanem saját maga okoskodta ki a modellt (és még az a szerencsétlen ingyenes hétvége is az ő malmára hajtotta a vizet).
Ahogy hallottam, rendesen megtolta a vásárlás-számot az ingyenes hétvégét követő első online nap (az IndieGames.com -on megjelent podcastban erről is beszél, angol kötelező)
"Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
válasz Silent77 #117 üzenetére
Ha eltévedtél, akkor keress rá a Cartograph -ra, viszonylag egyszerű használni. Legyártja a térképet a saját mappájába (külön beállítva hajlandó pl csak a fáklyáidat is megmutatni, így nagyon ügyesen be tudod tájolni magad: kiraksz egy nyíl ílíkot, hogy "erre nézek", aztán megkukucskálod merre az arra). Amúgy meg bármi amire rászánsz fél napot, megoldódik Hogy értsd: ha nálad vannak a legelemibb dolgok:
- 1db kard
- 1db lapát
- 1db csákány
- 1db szén MINIMUM (ez a legfontosabb, mint tudjuk )gyakorlatilag bárhol kihúzod az éjszakát. Aztán meg mehetsz keresgélni.
Ha mumusokat akarsz, maradj kint éjszakára, aztán majd meglepődsz.Én a helyedben nem akarnék kályhát, mert esetleg így járhatsz
Én készítettem egy olyan tűzhely jellegű - tulajdonképpen - kukát, amit üveggel raktam körül, és öntöttem bele vödörrel 1db lávát. Néha ki-kipattan belőle egy-két szikra, meg kigyulladnak mellette a dolgok, de nem veszélyes. Lehet vele művészkedni, csak veszélyes, tehát legyen körülötted egy kis vízforrás, ha elbaltázod Én az elmúlt időszakban szükségtelenül sokat fürdőztem lávában...Amúgy a 3D dolog egyik este nálam is okozott nehézségeket, fejfájást, de ez egyszeri volt, már hozzászoktam jól.
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
válasz Silent77 #117 üzenetére
Jaaa, a kályha.
Jobb klikk -> megnyílik a kályha, és látszik kettő kocka egymás alatt, meg egy nyíl a végtermék kockájába.
Az alsóba teszed a tüzelőt, és csak akkor kezd égni, ha beteszed a sütnivalót felülre.
Külön tetszik, hogy simán belefordíthatsz 64db szenet akár, mert csak annyit használ el, amennyire szükség van a felső rubrikába tett cucc kiégetéséhez / megsütéséhez (szeretem, intelligensebb mint a mikró )
Használhatsz
- botot (5 másodpercig ég)
- deszkát (15 másodpercig ég)
- farönköt (15 másodpercig ég)
- szenet (80 másodpercig ég)
- és egy vödör lávát is(!) - ez ég a leghosszabban (1000 sec), de odavész a vödröd is.Notch (vagy a minecraft wiki cikk írója) egyébként megjegyezte, hogy lehet hogy a szén tűnik a legjobbnak, de a fa megújuló energiaforrás:
The bonus of using planks is that they are a renewable resource. While there is an abundance of coal in many cave systems, the ever expanding distances to find new deposits quickly outweigh the increased burning duration.
Beszarok ezektől, miket belemagyaráznak ebbe a játékba, de tulajdonképpen igaz.
Nekem is mániám hogy amikor kivágok egy fát, összeszedem a lombjából a kis csemetéket és mániákusan újradugdosom őket.[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
válasz Silent77 #137 üzenetére
Itt a válasz, a fáklya valóban nem fog örökké égni (az igéret szerint )
Lehet én is kipróbálom ezt a re-skin dolgot, nem mintha ez eredeti nem lenne jó, csak láttam egypárat ami felkeltette az érdeklődésemet.
Az október 31-es update az alábbiakat ígéri:
- "pokol", ahol (mint a Constantine játékváltozatában?) utazhatsz. Pokol 10m = való világ 100 méter(ek, ki tudja)
- új szörnyek
- minél mélyebbre mész, annál több fényre lesz szükséged, hogy ne spawnoljanak a dögök
- a fáklyák egy idő után kialszanak, úgy kell majd a kova+acél eszközzel újragyújtani őket, de lesznek lámpák amik örökké égnek (lantern = lámpás, de mivel ez halloween update, nemtom nem-e töklámpások lesznek )
- lehet pecázni, halakat kifogni (ez is mókásnak ígérkezik - "scary fish?!?" -az mi? piranha?)
- multiplayer fejlesztés
- tök, töklámpás (és tökfödőnek használható, ami amúgy haszontalan)
- receptes gyártható óra, ami mutatja hogy mennyi időd van még a nappalból / éjszakából
- (biomes? - ez nemtom mi - "életközösségek". Oké, ezek már a falvak lesznek, vagy mi?), több zene, jobb hangok."Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
válasz #56573440 #142 üzenetére
Dettó. És pont ma délután. Kb 30 darab gyémánttal a zsebemben kicsit érzékenyen érintett Na azóta egy csákány, egy lapát, egy köteg fáklya és úgy bányászok egy szál gatyában.
Hálistennek sikerült találnom egy szép nagy lávamentes területet a mapomon. Szerintem csinálok a helyén egy kiba_ nagy krátert
Mindenkinek ajánlom a Cartographot, a képek összedolgozásához pedig a Gimpet, így a készített térképeket "egymásra ejtve" elég könnyen eligazodhattok, merre is vagytok arccal.(letöltöttem három packot, de valamiért nem akaródzott belenyúlni. Azért az egyik birka skinnél majdnem meggondoltam magam, lehet hogy mégis felteszem )
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
válasz #56573440 #148 üzenetére
Érdekes dolog ez, mert ahány helyen olvastam nyilatkozatait a játékról, Notch állandóan a Dungeon Keeper feelinget emlegette (meg az infiniminert, meg a Dwarf fortresst, meg a többieket). Kicsit olyan érzésem van, mintha a felszíni ténykedés tulajdonképpen csak azért került volna bele a játékba, hogy legyen mivel érzékeltetni az időt, meg a craftolási rendszerbe beleférjen a sonka sütés meg a szerszámnyél....
Pedig tuti dolog a felszíni élet is - most dobtam össze az első magasvasút vonalamat.
Belegondoltatok már, hogy a tonnányi kirakott fáklya megy a levesbe okt 31-el? Mókás lesz minden járatot újra megtisztítani a zombiktól. Inkább elárasztom, komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Hmmm. Mondjuk így lenne ésszerű, az igaz. Az bajos. Gondolom nem segít ha legyártok egy vagonnyit, mert ha nincs kitéve akkor nem lesz lámpás. Dabadab te tudsz valamit.
Honnan ez az értesülés? Hivatalos fórum?"Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
Oké, megtaláltam én is. Egy elég furcsa topikot is leltem:
"Minecraft FACTS: Big list of what Notch has ACTUALLY said."
Akkor október végén indul a lámpagyár akció.
-
Darahian
tag
Ha úgy lesz ahogy Dabadab írja, mindegy hogy inventoryban lesz vagy kiraktad, mert az objektumhoz rendelt kód megmarad, csak a tulajdonságai változnak meg.
Így minden amit kivilágítasz most a fáklyákkal, november elsején szééépen ki lesz lámpásozva. (plusz az az ezer lámpa a ládákban, amit még fáklyaként legyártottál, biztos ami biztos )[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Kollégám (akinek én mutattam meg a Minecraftot és rákapott) ma reggel meglepett egy érdekes ténnyel: működik nála egy kandalló ( micsoda romantikus alkat ) amibe egyszer gyújtott be, azóta is az a fa lángol benne.
Gyorsan utána is néztem, és meglepődtem - ez a Notch egy zseni.
" Trivia
* The number of rings on the inside of a tree counts the age of the tree. If one counts the rings of a log, the sum is two years.
* For a log to be destroyed by fire it must have several sides simultaneously burning. If only one side is burning, the fire and log will last forever. This is probably a bug but makes for nice fireplaces. ""Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
-
Darahian
tag
Hm. Értem. Minek álltok az ajtóba? Vagy hardon az ajtó nem pont úgy működik, mint normál módban? Nem értem mégse. Mert ajtó mögül engem még sosem lőttek pofán - érdekes módon. Amúgy ha a szerveren életképes csapat gyűlik össze, feltolnám a képem én is (ki volt írva az IP valahol, hogy tudjak csatlakozni? Majd otthonról utánaolvasok)
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Volna néhány jótanácsom, ha elolvasod és betartod, talán könnyebben boldogulsz.
0.) Bányászathoz jó segítség: cartograph.
1.) Gyártsd le a világodról a "cave mode" térképet, és keress egy olyan helyet, ahol nagyobb területen barlangmentes a talaj. Már építheted is a hajlékot a tárna bejárat fölé.
Tipp: ha a függőleges tárna bejárata felett üvegburkolattal látod el a hajlékodat, teljes mélységig le fog világítani a nappali fény. Tudom, hogy ez csak a halloweeni update -ig hasznos, mert utána elvileg jön a kraftolható óra, ami megmutatja majd az időt, hde jól jöhet.
2.) sohasem szabad direktben magad alatt mélyíteni, mert meglepetés bármikor érhet (ha az 1. pontban leírtakat betartottd, még mindig nem 100% a biztonság, ugyanis a játék előszeretettel hagy ki 1-2 blokkot a legalsó "bedrock" rétegből, így kizuhanhatsz a világodból, aztán a lootnak annyi.)
3.) Függőleges tárna mélyítésekor ne dolgozz túl nagy keresztmetszeti mérettel, nem éri meg. (pl: 3*3 -as tárnában már nem leszel klausztrofóbiás)
4.) Lépcsőt csak akkor használj, ha látványra mész, minden egyéb alkalommal ott a létra, ha céltudatosan lefelé / felfelé törsz. 1 létra 1 hézag - amint azt tudod - épp elég. A folyamatos létrapakolás pocsékolás.
5.) Ha leértél a megfelelő mélységbe, áss egy "keretet" a biztonságos területen körbe (na jó, téglalap kerület mentén), hogy ha elkezded a kitermelést, nehogy kitévedj a biztonságos területről és benézzen a láva.
6.) vízszintes járatok:egymással párhuzamosan indítsd őket, 2 vagy 3 blokk szélességű helyek kihagyásával.
Ok: Ha bármit találsz, az olyan formában fog elhelyezkedni, hogy egyik járatoddal jó eséllyel eltalálod / kitakarod, csak figyelni kell majd a falakat meg a plafont is. Párszor már meglepődtem, mikor egy járatba visszatérve olyan anyagok kandikáltak ki a járat falából, amiket én hagytam ott véletlenül. Szóval nyitott szemmel!
7.) ne hagyj kivilágítatlan helyeket. Akkor sem, ha feltártál valamit és vissza tömöckölöd, mert amint a megfelelő méretű az üreg, és elég sötét, valami szörny MINDENKÉPP születik bele, aztán ehet a frász mi a szar zörög ott (és pláne: MENNYI).Egyelőre ennyi.
Jószerencsét!
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
válasz Space marine #206 üzenetére
Tipp: java frissítés?
-
Darahian
tag
"Mert én pont azt javasoltam volna, hogy barlangokat keressen, mert azokban pikk-pakk lehet találni egy csomó cuccot, mert nem kell minden egyes lépésért megküzdeni."
Aha. A zombikkal, a csontikkal meg a creeperekkel meg harcoljon a területért a kedves édesanyjuk. Így a saját járatrendszeredben azt termelsz ki, amit találsz. Amit írtam, csak jótanács volt, mert hálistennek a Minecraft mindenkinek olyan játék, amilyennek elgondolja. Ha bányászni akarsz akkor bányászol. Ha kalandozni, meg barlangászni akarsz, akkor azt csinálod. Egy biztos: engem még nem vadásztak le barlangban (ha ez a halloweeni csodaupdate után megváltozik mert nem raktam odalent elég sűrűn a fáklyákat, akkor így jártam ).
Abban a lyukban amiben nem fér el szörny, nem is fog spawnolni egy sem. Ez azt jelenti, hogy csak az 1 blokk méretűben nem kezdenek el szörcsögni.
-
Darahian
tag
válasz Space marine #217 üzenetére
Ha az eredeti helyéről szedted le, akkor nincs ötletem. Nálam meg az Mc Mapdeleter / Pine tree generator makrancoskodik - néha nem akar működni. (hogy pontosan fejezzem ki magam - NÉHA MŰKÖDIK)
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Érdekes. Milyen nehézségi fokozaton játszol? Normalon már előjönnek, ha elég időt töltesz lent bóklászva (szerintem már az első öt perc elég nekik hogy megjelenjenek - ez a játék sajátosságából fakadóan kötelező nekik - , de mindjárt lemérem egy setét lyukkal, mennyit kell odalent kersgélned, hogy szembejöjjön valami csúnya ), de tény és való, hogy ha lerusholsz egy kisebb barlangot akkor esélyük sincs, és asszem ha otthagyod a helyet, és nem mész túl közel hogy észrevegyenek, akkor egy idő után despawnolnak is. Ez ha jól emlékszem akkor egyrészt a memória felszabadítás miatt is fontos volt amikor ide jutott a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
A fáknak szükségük van 3 dologra:
1.) földre, vagy füves blokkra lehet őket rakni
2.) minimum 13-as erősségű fényre (a fáklya 14-et ad, a tűz 15, tehát körülfáklyázott barlangban is kinőnek)
3.) minimum 4 blokk magasságú szabad térre a facsemete FÖLÖTT. (tehát ha felnézel és mindent eltakarítasz a fejed fölött amit elérsz, a facsemetének már elég.)Ami nem kell nekik:
- megművelt föld
- víz
a többi angolul >ITT<"Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
(de mocskos nehezen múlik az idő okt 31-ig... *sóhaj* )
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Notch új bejegyzése >ITT<.
Hat újfajta blokk, egy új szörny, egy új dimenzió, stbstb.Akarom.
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Az milyen lenne: hordában vadászni ezekre a rondaságokra... Ha sikerül egyszer bugmentesíteni a multiplayert, és egy megfelelő autentikációval felvértezni egy szervert, isteni dolgokat lehetne összehozni.
-
Darahian
tag
Ja, valaki írta hogy amióta lement a pokolba, azóta ráérős szombat délutánnak hat a legsötétebb éjszaka is odafent Amióta azok a karddal szaladgáló micsodák kifejeltek a gatyámból odalent, én nem is mentem vissza. A sikongatásoktól meg a frász tört ki.
-
Darahian
tag
válasz Space marine #358 üzenetére
>>ITT<< megtalálhatsz minden anyagot. Ha a "zöld" anyag a mossy cobblestone, akkor az a dungeonok fala. A másik zöld max a kaktusz lehet.
-
Darahian
tag
-
Darahian
tag
Vitazi, Oshram: privát üzenet ment!
-
Darahian
tag
Ja, ha már itt vagyok: hogy ízlik a béta, emberek?
-
Darahian
tag
Nekem egy korábbi verzió csinálta, még a béta előtt. Kifagyott, semmi továbbira nem volt hajlandó, úgy kellett task managerből lelőnöm. A béta éppenhogy megoldani látszott ezt a bajt - legalábbis eddig nem jelentkezett újra.
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Tatám azt felejtsd el! A legkeményebb még törhető anyag az obszidián. Ha a bedrockon lukat találsz, és bele is ugrasz, akkor szimplán kiesel a világ fenekén a semmibe aztán ébredés a kezdőn. Obszidiánból kell egy portált nyitnod, aminek a belsejébe egy flint&steel (kova és acél) szerszámmal bepöckölsz egy szikrát, amitől az megnyílik, beleállsz, és az ikertesójából kiszállsz az alvilágban.
-
Darahian
tag
Ha a gépeddel minden rendben van, akkor csak tedd el a mentéseidet, (vegyél egy kódot, élesítsd ), és szimplán jelentkezz be, töltsd le a legfrissebb verziót és kész. Nekem ami nyűgöm eddig csak lehetett a minecraft technikai oldala körül azt egy újrahúzás rendszerint megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Bakker, a kérdésed másik felét nem is néztem. Persze hogy van értelme lemenni!
Az alvilágban van egypár érdekes anyag:
1.) hellstone: puha mint a föld, és ha meggyújtod örökké lángolni fog. Dekornak pöttyet érdekes, mert engem kb agyvelőre emlékeztet a színösszeállítása, de eredeti dolgokat lehet belőle összehozni. Viszont túl puha, így védelemre csak földszínbe süllyesztve és meggyújtva van értelme.
2.) futóhomok: lassít ha belemászol, és süllyedni kezdesz benne (elvileg)
3.) glowstone: ez egy világító anyag, amit ha megtörsz, minden blokk ad 1-1 adag glowstone port - viszont újracraftolni egy glowstone blokkot csak 9(!) adag porból tudsz, szóval nem valami gazdaságos. Ja, és a megközelítésük sem mindig könnyű, mert a hellstone platformok ALJÁN lógnak a világító blokkok fürtökben.Aztán vannak még odalent egyéb érdekességek is:
4.) zombi pigman-ek - ezek a félig zombi félig malac lények karddal rohangálnak, és amíg nem hergeled őket, semmi bajt nem csinálnak. Ha elhullanak, sülthús marad utánuk.
5.) ghast-ok: ezek a visító szellemek a frászt hozzák rám. Tüzes robbanó cuccokat köpködnek, amik eléggé amortizálják a hellstone blokkokat, de ha hallod azt a jellemző hangjukat amikor köpnek, rendszerint kikerülhető a csomag, vagy - kis szerencsével - vissza is küldhető a feladónak. Ja, és sem a pigman-ek, sem a ghast-ok nem égnek meg a lávában.
6.) sokkal több gomba található odalent, így a mushroom soup alapanyag gyűjthető.
7.) odalent nem tudsz vizet használni, amint kiöntenéd a vödörből, mindjárt elsistereg.
8.) mivel felvilági szörnyek nem spawnolnak odalent, a fény csak azért kell, hogy lásd hová lépsz."Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
Sehonnan. Ilyenkor ugrik be a Cartograph meg a többiek.
Ezért teszed jól, ha jellemző pontokat állítasz egymás után, pl táblázol, meg kilátókat csinálsz, vagy én egy ideig próbálkoztam pl fáklyázással is, csak az nappal nem látszik olyan jól. Ezért tetszett annyira, mikor rájöttem, hogy a fatönk ha csak az egyik oldala gyullad meg, örökké ég. Csak sajnos az égő tönkök mindenkit vonzanak: állatot, monstereket egyaránt, és szeretnek az égő állatok erdőtüzeket csinálni...Ja, amúgy privát ment! Megszavaztuk Neked a bizalmat!
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Mióta végre sikerült elérni a béta állapotot, a SU szerver nagyon vonzó lett - tekintve, hogy több gépről is tudok csatlakozni, és nem akaródzik a save fájlokat mozdítani, és a griefereket remélhetőleg levadásszák.
Tetszik a shop rendszer is."Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
Sikeresen MEGINT észrevettem valamit amit kihagytam. Az utazást.
Lemész egypár obszidián blokkal a pokolba, ott elslattyogsz egy kisebb távolságra (mondjuk 2-300 blokknyira), összeraksz egy új portált, beindítod, és visszajössz a a felszínre, ahol SOKKAL nagyobb távra leszel a kiindulási helyedtől. De ez pillanatnyilag tényleg a fíling vége."Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
A legfontosabb hozzáadott tartalom a Te fantáziádból jön a játékba, ettől olyan zseniális.
Tulajdonképpen mindannyiunknak volna egy csomó ötlete, de Notch tartani akarja magát a saját elképzeléseihez, amiket viszont nem akar elárulni (vagy nem olvasunk eleget a minecraft fórumon, nemtom) Nekem például hiányzik a madárcsicsergés, meg a tücsökciripelés, egyéb ilyen hangok. Vagy a szél. Az eső, meg a hó. Vagy hogy a víz még természetesebben viselkedjen. Például ha kiöntöm a vizet a vödörből egy blokkra, ott forrás alakul ki. De ha a blokkot a forrás mögül kiütöm, továbbra is jön a víz, csak úgy a levegőből. WTF?!? Vaaaagy hogy nagyobbak legyenek a különböző éghajlatú területek, és összefüggőek.
Persze ha nem ragaszkodik az ember a legutolsó, legfrissebb verzióhoz, fel tudja az ember okosítani a saját kliensét. A legmegdöbbentőbb eddig a fegyveres mod volt - ki a fene akar sentryt, kézigránátot meg kalasnyikovot egy ilyen legójátékba?? Az basszus menjen csézni. De volt aki kipróbálta, meg tudja-e oldani. A vadállatos modot viszont pl. nagyon szívesen kipróbálnám, és nincs kizárva hogy ma meg is teszem.
Azt tudom, hogy egy csomó embernek már ez a csöndes, nyugis környezet, meg az alkotáshoz, a természet alakításához való ösztönzés is olyan mértékű kikapcsolódás, és annyira megnyugtató, hogy az felér egy pár órás nyaralással.
Egyébként újra elővettem a Robinsont, elkezdtem olvasni, és sokkal mókásabb így, hogy Minecraftban is átéltem ezeket a dolgokat:
"NOVEMBER 23. - Minden egyéb munkám szünetelt a szerszámok előállítása miatt. Ettől a naptól kezdve azonban újra dolgozhattam, és tizennyolc napot töltöttem barlangom bővítésével, hogy kényelmesen elhelyezhessem javaimat. Megjegyzés: a barlangot azért kellett bővíteni, hogy elhelyezhessem benne külön raktáramat, konyhámat, ebédlőmet és éléskamrámat. Lakásnak egyébként a sátrat használtam - kivéve az esős évszak azon napjait, amikor a zuhogó zápor miatt kénytelen voltam a barlangba visszavonulni. Ezért gerendákból és lombokból tetőt szerkesztettem a sátor fölé.
DECEMBER 10. - Már-már azt hittem, hogy elkészültem barlangommal, mikor hirtelen egyik oldalon a tetőről nagy csomó föld zuhant le. (Úgy látszik, túl szélesre méreteztem.) Emiatt nagyon megijedtem, és tegyük hozzá, hogy nem ok nélkül, mert ha véletlenül magam is ott vagyok, sírásóra sincs szükségem. Most ismét elég sok a dolgom, mert a leomlott földet ki kell vinnem. De ennél is fontosabb, hogy lakhelyemet mennyezettel támasszam alá, a további leomlás megakadályozására. " (idézet: Daniel Defoe - Robinson Crusoe, Magyar Elektronikus Könyvtár [LINK])
Szóval nekem már így is megérte. Imádom.
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
2.750,-ért van megoldásom, úgy hívják, hogy gift kód.
Viccet félre - ha meglévő licensszel valaki fellépett már a gépedről, akkor aktuálisan a legfrissebbre aktualizálja magát a kliens. Elvileg azután már nyugodtan játszhatsz offline is, egészen addig, míg meg nem unod / meg nem sérül valamiért a játékkal kapcsolatos valamelyik fájl.
A warezért meg harapnak a prohardveren, úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Nepszter: kód ment!
ViTaZi: bocsáss meg, nem vállalom."Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
válasz nepszter1 #431 üzenetére
Ott van például a plastik.
Plastik [fórum] [térkép]Ha csatlakozni akarsz, akkor a multiplayerben minecraft.plastik.hu begépelése után csatlakozhatsz a szerverhez. Ha megtetszik, akkor írsz a fórumba, keresd a 'jogosultság igények' topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Razer basilisk V3
- Dell Latitude 7400 2in1 bolti ár alatt, erős akksival, aktív tollal!
- Lenovo T560 alkatrésznek
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest