- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
balpis
őstag
válasz
szörnyeteg77 #376 üzenetére
tegnap jó sokat mérgelődtem a RAMdisk miatt.
Letöltöttem egy .doc file-t. Nem nyitotta meg az openoffice.
Letöltöttem még egyszer, akkor sem.
Ekkor látom: a z ilyen letöltések is a RAMdiskre vannak beállítva (pár hete csináltam és azóta nem nagyon használtam). És a két letöltött file mérete nem egyezett!
Letöltöttem még egyszer, a HDD-re. 3. méret! És ez megnyílt....
Lehet, az Asrock laphoz letölthető RAMdisk program valamit nem csinál korrekten. De még tesztelni kell.
Egyébként eddig jól ment, nem volt a cache-el semi baj. Bár a böngészőn nem éreztem semmi gyorsulást. Lehet, egyébként is cachel a memóriába, és hát van dögivel...
Aktív témák
lo Hasznos információk és támpontok SSD vásárláshoz, felhasználói tapasztalatok alapján!Update 2016.05.16!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest