- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronroli
tag
A Krupp? Wiki szerint esseni (Ruhr-vidék). Pl. a világ legjobb fémanyagból csinálják a Leopard ágyúját, még az amcsiknak is ők szállítanak az Abrams-be.
A Krups:
Drága, nyűgös, keveset bír és a javítása is a prémium kategória díjszabása.A két cég összeér-e valahol, azt nem tudom, de a problémás gépeken ez nem segít.
A Solis gépem kb. 26000 kávét nyomott ki, mielőtt az időzítője megadta magát. A darálója még mindig hibátlan volt. Amikor közölték, hogy mennyi lenne egy 20 éves gépbe az alkatrész, na akkor inkább vettem egy graef örlőt (+ elővettem egy régi főzőt). Egybegépet többet nem veszek.
Gond nélkül lehet velük jó kávét főzni, rohadt kényelmesek is, de akkor se lesz egy ideig. Az ok nagyon egyszerű: a Solis-hoz képest az összes bóvli hatású, még nem hevertem ki a halálát. -
jerry311
nagyúr
Ilyet nyúz apám otthon csak Saeco festéssel. Nem tudom, a számláló mikor került az oldalára, de most 26 000 környékén jár. 1-2 évente kisebb nagyobb javításokkal, de még megy. A probléma, hogy kb 2-3 éve már utángyártott alkatrész sincs hozzá, tehát ha valami nagyon specifikus megdöglik, akkor meg lehet próbálni használt alkatrészt (ha van) vagy lehet új gépet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Semmi kockulás... azaz de mert ezekbe a szar gépekbe már LCD kijelző van meg fene tudja milyen processzor, csak hogy hű...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Windows 11
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Eladó számítógép
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest