Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rudi
nagyúr
Lassan, de biztosan elér Téged is minden tech vonalon mozgó ember végzete. Egyszerűen nem leszel elég friss ahhoz, hogy minden technikai újdonságról pontos képed legyen, de rutinból nyilatkozni fogsz róluk a korábbi tapasztalataid alapján. Az új Atomot én is benéztem, mert nem követtem elég figyelmesen és a korábbi tapasztalataim alapján ítéltem meg. Aztán találkoztam vele élőben, és elég durván meglepődtem, egyszer végre nem negatívan
Nagy a gyanúm, hogy neked ez a kör ugyanúgy kimaradt, mint a Windows RT mondjuk úgy az elmúlt 4-6 hónapban. -
DarkByte
addikt
Magyarul Te is azt fogalmaztad meg amit én. Nem vagyunk egyformák így mások az igényeink.
Én nem szeretek a kelleténél több dolgot hordani magammal, annál több dolgot kell tölteni, szinkronizálni, karbantartani, stb. Szerintem igenis volna értelme összeházasítani az ultrabook-okat és tablet-eket. Csak nem ebben a minőségben ahogy a Surface2 teszi, ebben egyetértünk. Számomra az Android-os tablet alapvetően kidobott pénz mert amikor nem a gép előtt ülök és impulzus szerűen információ hiányom támad, a Nexus 5-ömön keresek rá arra a valamire. Ha mobilon találok valami érdekeset amihez bonyolultabban kellene keresgélni vagy ki akarom próbálni akkor az Android-os tablet sem fog rajtam segíteni, be kell kapcsolnom az asztali gépet vagy a Series 9-et, megkeresni ugyanezt a cikket, esetleg a fájlokat leszedni amit a mobilon már megtettem, stb. Ehhez képest egy ilyen géppel mint a Surface2 (ha jól lenne megcsinálva) csak átülnék a dokkhoz vagy rádobom a billentyűzetét és folytatom amit elkezdtem. Bele tudnám illeszteni nagyon szépen az életvitelembe, csak a Surface2-vel valószínűleg többet szenvednék egyébként mint amennyire megoldaná ezt a specifikus problémámat.
Neked nincs ilyenre szükséged, felfogom hogy teljesen jól el is vagy az Android-os gépeddel, nincs is ezzel semmi gond. Tényleg nem ugyanúgy állunk a dolgokhoz.
Egyébként az új Atom procik szerencsére sokkal jobbak mint a régiek. Rudi tesztjei szerint a Core 2 Duo vonal teljesítményét hozzák. Élőben nem láttam, de sokkal élhetőbbnek tűnnek mint a pár évvel ezelőtti netbook-ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab S7+5G
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagy a gyanúm, hogy neked ez a kör ugyanúgy kimaradt, mint a Windows RT mondjuk úgy az elmúlt 4-6 hónapban.