Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nekem pl. van egy ilyen betegségem, hogy mindent arra használok, amire való. a vectrámmal nem hordok betont, az asszony 1.6-os benzines g astrájával nem járok gyorsulási versenyekre, a tabletemen nem akarok netbeanst elindítani postgressel meg üveghallal, a telefonomon pedig telefonálok és sms-t küldök, mást nem.
tehát az a microsoft hozzáállás, hogy legyen a tableted teljes értékű pc helyettesítő, az akkor is marhaság, ha jelen pillanatban az ms-nek nincs más terméke ezen a piacon, és csak akkor tud itt megmaradni, ha ráderőszakolja a szemléletbeli tévedését.
Kétségtelen tény, van egy csomó dolog, amit az androidos tabletemmel nem tudok megcsinálni. Az androidos tabletem nem rendes munkagép. A probléma az, hogy míg nekem eszembe sem jut azt hinni róla, hogy rendes munkagép, ez a cucc ezt sugallja, tévesen.
Egyébként pedig milyen választ ad az ms erre a skizó hozzáállásra, amit itt elkövet? nyomatja a cloudot meg az office365-öt, ami ugye webes szolgáltatás és egy sokkal gyengébb proci is elég lenne alá. akkor most ez az atomerőmű tablet a tévedés vagy az office365? mert a két dolog nyilvánvalóan üti egymást, ezért skizóztam le őket.
(#85) rudi: a másik kifejezés, amivel ki tudnak kergetni a világból, az az atom proci. volt ilyenem, kétszer. először és utoljára. meg soha többet.
"Ennek ellenére a Surface 2-t azért elég jól megcsinálták.": nekem nem tetszik. 10.6 collos kijelző az bélyeg méret ehhez a megcélzott felhasználási formához. az, hogy érintő tollal kell kezelni, mert kézzel nem lehet, pláne nem előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogy mik vannak! Az év meglepetése számomra
. Nem tudtam, hogy ennyire megizmosodtak. Mondjuk már ideje volt...