Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rudi nagyúr válasz  Parallaxis

üzenetére Parallaxis

üzenetéreLáttad, használtad élőben? Én gépeltem vele ölben tartva, elég is finnyás vagyok az ilyenre sok év ThinkPad használat után, de a type cover 2-t talán már bevállalnám. Asztal mellett kimondottan jól használhatónak bizonyult a támasztóval, messze jobb mint az érintős notik imbolygós zsanérja és nem kell kézben tartani állandóan, mint a klasszikus tableteket, így nem is mindig tűnik fel a nagy súlya. A DisplayPort csatlakozójára monitort kötve, Bluetooth periféiákkal meg pontosan úgy használható, mint egy desktop gép, ha nagyon kell még az USB 3.0 portjára is rá lehet kötni egy USB hubot, hogy fogadni tudjon további 2-3 perifériát. A Modern UI pedig tényleg le van maradva, de az utóbbi hónapokban - nyilván a Win 8.1 miatt - rengeteget fejlődött és még így is egy cirka egy éves platformról beszélünk, ki fogja ez futni magát. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest