Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Ha tabletként gyenge, PC-ként meg perifériákat kell ráaggatnod, hogy használható legyen, akkor miről is beszélünk?
A type cover lehet akármilyen jó, ha (legalábbis nekem) csak asztalnál használható kényelmesen és normál desktop módnál minden bolhafingnyi méretű (DPI növelésnél meg jó esetben homályzónává válik, rossz esetben szétesik az adott alkalmazás felülete).Egyébként bár valóban nem sokat, de próbáltam (egy napig volt kölcsönbe, de ennyi elég is volt belőle).
--
Én csak azt nem értem, hogy ha a Microsoft rájött, hogy már vannak nagyobb felbontású kijelzők és ezeket a paraszt meg is szeretné venni és még talán használni is szeretné, akkor nem elég csak a Modern UI-t képessé tenni ezek használatára, tekintve, hogy nem biztos, hogy a kedves user azért vesz mondjuk egy 4K-s kijelzőt, hogy tablet alkalmazásokkal ökörködjön.
Szóval, esetleg, talán nem lenne hátrányos, ha már önerőből nem megy a fejlesztés, akkor leporolják a fénymásolókat és vegyék át az OSX más működő (és biza nagyon is jól működő) megoldását és illesszék a normár desktop UI-jukhoz, mert kissé gázos, hogy 2014-ben egy desktop OS képtelen a nagyobb felbontású kijelzők normális kezelésére.Aztán ha ez megvan, akkor már nem lesz gond 10"-os tableten sem az 1080p-s felbontással (a jelenlegi fejlesztési sebességet elnézve ez a Windows 10 megjelenéséig nem nagyon várható
).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Home server / házi szerver építése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).