- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ok srácok, tehát azt mondjátok, hogy 12.14 óta (akkor nálam volt majd 8 órán át a 950xl), most ég és föld a különbség, annyi javítás jött már?
Nekem, recsegett-ropogott a hátlap, ez gondolom nem változott, meg ezáltal a gagyi hatása sem, de ez legyen az én bajom, hogy egy prémium telefon nálam ott kezdődik, hogy érzetre is az legyen, ne csak szóban! Nos, hát ez nekem nem az, de, mint írtam ez az én véleményem, hogy ki és mennyire meséli be magának, hogy márpedig az, az meg az övé. de...
Az OS annyit javult, hogy szinte nincs is benne hiba? Elég hihetetlennek tűnik számomra, de elképzelhető, ezért kérdezem.A 160 ezres, 2 hetes használt piaci áresés, meg szinte ugyanazt mutatja, amit írtam már. Hasonló a helyzet egyelőre, mint anno újonnan a 160 ezerbe kerülő Omnia 7-nél, amit szinte a megjelenése napján vettem, az 2010-ben kb megfelelt a mostani 230-nak. Persze a mozo hátlappal és egy a valóban stabil os-el nem zárja ki, hogy vegyek egyet később, de az biztos, hogy nem 200+ ezerért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest