- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
mrhitoshi #471 üzenetére
Szóval nem értesz egyet vele. Értem. Ha van egy cipőket gyártó cégem, és azt mondom, csinálok felemás cipőt csálé lábú kacsacsőrű emlősöknek, akkor te milyen jogon nem értesz egyet a kijelentésemmel? Az én cégem, az én termékem, az én döntésem. Attól hogy te mást mondasz, én azt a célcsoportot célzom meg amelyiket én akarom, nem amelyiket te gondolod.
Tévedtél, mert nem ismerted a hátteret. Nem vagy képes beismerni, és makacsul az eredeti véleményedet véded, noha többszörösen és egyértelműen meg lett cáfolva. Szánalmas viselkedés. Ez az utolsó kommentem ami hozzád szól, felesleges ilyennel vitázni.
-
pzstm
titán
válasz
mrhitoshi #471 üzenetére
nem is értelek...beszélsz itt mindent sjaát tapasztalatok alapján, úgy hogy készüléked is van. Igazán beláthatnád, hogy sokkal jobban tudják azok az emberek akik képről/videóról látták a dolgokat.
Ez a topik arról szól, hogy minél többen legyenek itt a NEM 950/950XL tulajok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Airsoft
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest