Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ááá, én tegnap visszaraktam a 164-et.
Brutálisan gáz ez az RT. Igazából nem is értem, hogy egy ilyen, hogy láthatott egyáltalán napvilágot.
Szerencsére a 950 XL hardvere frissítésnél nagy előny, mikor az áruházban, vagy 60 dolgot kellett frissítenie, ami 20 perc körül megvolt.
Bár a 164 build telepítésekor, 4-szer elszállt hibakóddal, már a hajamat téptem, aztán ötödikre sikerült.
Szóval, 20 perc alatt megvolt, 650-es készüléken, nos ez már bő 1 óra felett volt. Jah, azon is kipróbáltam, ugyanez volt a helyzet, valami brutálisan bugos, még alfa verziónak is erős túlzás ezt nevezni.
Angol-magyar menü keveredik, több funkció nem elérhető, 20 perc után ledobta a wifi-t, újracsatlakozni nem akart, csak, ha töröltem az egészet, email is egyszer jelzett, utána semmi, és brutálisan merült...kb ennyi, amit hirtelen tapasztaltam.Szóval, a tegnapi napomat szépen elcsesztem erre, hogy újból használható telefonokat tarthassak a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS DSLR topic
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Asus Rog Ergo gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest