- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
kNa ja erről ez jut az eszembe, aztán tessék, a Microsoft egyre lejjebb csúszik, amennyire előremutatóak voltak, annyira hulladék lett a cég, én nem szeretem az apple-t, de hát a tények:
Most ballmer vagy egy mocskos nagy troll, vagy a Microsoft egy nagy ...... az elmúlt 10 évben.
Hiába felébredt az ember, visszatért a valóvilágba:
Szerintem ebben igaza van, az MS-nek nem megy a mobile....
(#4) woland_y2k
Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy az MS a szokásához híven nem érdekli, a normális használat, Most burkoltan lesza....-oztad az MS-t mint gyártót, mivel ezt az MS gyártatta konkrétan. Szóval értem én, csak ha már kiadnak valamit, akkor nem kellene megmagyarázni, hogy ez gyártóspecifikus ezek szerint az MS nem képes/ akar ebbe pénzt fektetni? Mondjuk nem estem hasra a Windows 10-től sem, ha csak ennyi telik a föld legnagyobb programozó bázissal rendelkező cégétől az nagy baj. Ballmernek igaza van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest